M a H D i 11 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 (ویرایش شده) باسلام و احترام، دوستان بعلت کمبود وقت زیاد نمیتونم قالب های مختلف رو نصب کنم، ممنون میشم از تجربیاتتون برام بنویسید. یه قالب تک صفحه ای وردپرسی برای پنل پیامک چی پیشنهاد میدید؟ البته با المنتور همخونی داشته باشه و سئوی خوبی داشته باشه. سبک هم باشه باتشکر ویرایش شده اسفند 99 توسط M a H D i نقل قول لینک به ارسال
mr-programer.ir 61 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ در 13:03، M a H D i گفته است : باسلام و احترام، دوستان بعلت کمبود وقت زیاد نمیتونم قالب های مختلف رو نصب کنم، ممنون میشم از تجربیاتتون برام بنویسید. یه قالب تک صفحه ای وردپرسی برای پنل پیامک چی پیشنهاد میدید؟ البته با المنتور همخونی داشته باشه و سئوی خوبی داشته باشه. سبک هم باشه باتشکر قالب ساسلند خوب بود من استفاده کردم برای المنتور هم کلی المان اختصاصی داره دموی های خوبی هم داره برای پنل پیامک ویرایش شده فروردین 00 توسط asadiy4n حذف لینک نقل قول لینک به ارسال
M a H D i 11 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ در 15:08، saeeedhassani گفته است : برای المنتور هم کلی المان اختصاصی داره دموی های خوبی هم داره برای پنل پیامک درود، قالب سبک و تک صفحه ای میخواستم اون خوب هست اما چند منظوره بکارم نمیاد. دارم قالب هلو رو نصب میکنم. متشکرم 1 نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ در 15:08، saeeedhassani گفته است : *** خوب بود من استفاده کردم برای المنتور هم کلی المان اختصاصی داره دموی های خوبی هم داره برای پنل پیامک سلام لطفا محصولات نال شده رو پیوست نکنید در صورت تکرار برخورد میشه 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .