SFM 0 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 من رو سایتم یواست نصب کردم و همه ی کارای سئو رو انجام دادم چه تو تنظیمات چه تو مطالبم. سایتم رو هم در وب مستر ثبت و تایید کردم اما کلمات کلیدیم تو سرچ گوگل نمیاد حتی تو صفحات انتهایی!!! میشه لطف کنین راهنماییم کنین. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 سلام اینکه صفحات شما ایندکس نشه یه بحثه و اینکه در صفحات اولیه نباشه یه بحث دیگه اگر صفحات ایندکس شدن باید منتظر بمونید یک مدت روندش طول میکشه 1 لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ در 00:55، SFM گفته است : من رو سایتم یواست نصب کردم و همه ی کارای سئو رو انجام دادم چه تو تنظیمات چه تو مطالبم. سایتم رو هم در وب مستر ثبت و تایید کردم اما کلمات کلیدیم تو سرچ گوگل نمیاد حتی تو صفحات انتهایی!!! میشه لطف کنین راهنماییم کنین. سلام، در تکمیل صحبتهای جناب @asadiy4n ببینید دوست عزیز، اینکه شما پلاگین سئو رو نصب کردید و تنظیم کردید به این معنی نیست که همهچی تموم شده و دیگه نباید کاری کنید، آیا در سایتتون تولید محتوا انجام دادید؟ چه مدت از راهاندازی سایت میگذره؟ 1 لینک به ارسال
sobhansh 1 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 دقیقا دوستان درست میفرمایند البته که ممکنه شما خیلی از استاندارد ها را رعایت کرده باشید ولی بهتره آدرس سایتتون را قرار بدید تا مشکلاتی که وجود داره را دوستان بررسی کنند همچنین می توانید برای آنالیز سایت خودتون از ابزار آن پیج گریدر moz هم استفاده کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری