parham67 0 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام من وقتی در سایتم چیزی را جسجو میکنم خطا میدهد و میگوید خطایی رخ داده برای اشکال زدایی بیشتر بدانید راهنمایی کنید باید چیکار کنم با تشکر نقل قول لینک به ارسال
Hosein Gh 4 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 38 دقیقه قبل، parham67 گفته است : سلام من وقتی در سایتم چیزی را جسجو میکنم خطا میدهد و میگوید خطایی رخ داده برای اشکال زدایی بیشتر بدانید راهنمایی کنید باید چیکار کنم با تشکر سلام احتمالا فایل search.php سایتت یه مشکلی داره نقل قول لینک به ارسال
kasra.geladiator 72 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در ۱ ساعت قبل، parham67 گفته است : سلام من وقتی در سایتم چیزی را جسجو میکنم خطا میدهد و میگوید خطایی رخ داده برای اشکال زدایی بیشتر بدانید راهنمایی کنید باید چیکار کنم با تشکر سلام دیباگ کنید ارور مربوطه رو اینجا بفسرتید تا راهنمایی کنیم نقل قول لینک به ارسال
parham67 0 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 ارور خاصی نیست فقط میگه : یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است. لطفا راهنمایی کنید. نقل قول لینک به ارسال
kasra.geladiator 72 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 3 ساعت قبل، parham67 گفته است : ارور خاصی نیست فقط میگه : یک خطای مهم در این وب سایت رخ داده است. لطفا راهنمایی کنید. دیباگ کنید نقل قول لینک به ارسال
parham67 0 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 دیباگ میکنم ولی اگه دیباگ کنم وارد سایت نمیشه نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 خب تا دیباگ رو فعال نکنید نمیشه کمکی کرد حداقل فایل search.php رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه یا نه و اینکه برای جستجو از افزونه ی خاصی استفاده می کنید؟ نقل قول لینک به ارسال
parham67 0 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در در ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ در 00:15، asadiy4n گفته است : خب تا دیباگ رو فعال نکنید نمیشه کمکی کرد حداقل فایل search.php رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه یا نه و اینکه برای جستجو از افزونه ی خاصی استفاده می کنید؟ نه از افزونه ای استفاده نمیکنم قالب سایت خودش سرچ داره نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 از چه قالبی استفاده می کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
parham67 0 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 قالب او دانلود نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 نمیدونم قالب رو از کجا تهیه کردید، اگر تجاری یا نال شده هست که کلا بحث در مورد این محصولات در انجمن ممنوع هست به هر حال اگر تمامی موارد رو انجام دادید و حل نشده پوسته شما باید بررسی بشه نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .