minegame2 2 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام من داخل سایت به مشکل خوردم دیشب همه چی درست بود ولی از امروز پنل قفل شده و نمیشه از پنل استفاده کرد حالت دیباگ رو امتحان کردم همینطور ایمیل را هم چک کردم ولی فایده نداشت لطفا کمک کنید یک خطای مهم در این وب سایت وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید. دربارهٔ اشکالزدایی در وردپرس بیشتر بدانید. نقل قول لینک به ارسال
sajad 730 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 4 ساعت قبل، minegame2 گفته است : سلام من داخل سایت به مشکل خوردم دیشب همه چی درست بود ولی از امروز پنل قفل شده و نمیشه از پنل استفاده کرد حالت دیباگ رو امتحان کردم همینطور ایمیل را هم چک کردم ولی فایده نداشت لطفا کمک کنید یک خطای مهم در این وب سایت وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید. دربارهٔ اشکالزدایی در وردپرس بیشتر بدانید. سلام ۱- اگه فول بک آپ دارید ریستور کنید. ۲- اگر میتونید از هاست کل پلاگین های سایت رو غیرفعال کنید و تست کنید ببینید سایت میاد بالا یا نه. (با تغییر نام فولدر plugins اینکار انجام میشه) ۳- اگر غیرفعال کردن پلاگین ها جواب نداد میتونید قالب سایت رو از دیتابیس تغییر بدید و تست بگیرید. 1 نقل قول لینک به ارسال
minegame2 2 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 19 ساعت قبل، sajad گفته است : سلام ۱- اگه فول بک آپ دارید ریستور کنید. ۲- اگر میتونید از هاست کل پلاگین های سایت رو غیرفعال کنید و تست کنید ببینید سایت میاد بالا یا نه. (با تغییر نام فولدر plugins اینکار انجام میشه) ۳- اگر غیرفعال کردن پلاگین ها جواب نداد میتونید قالب سایت رو از دیتابیس تغییر بدید و تست بگیرید. ممنون با حذف پلاگین درست شد 2 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .