unid_user 63 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام و درود دوستان گرامی، میخوام دکمه ای توی صفحه فروشگاه و دسته بندی ها داشته باشم که با کلیک کردن روی دکمه، فقط کالاهای موجود و نشون بده. مثه دیجی کالا. خودم از طریق کد زیر تونستم کاری کنم که کالاهای ناموجود بره انتهای لیست. ولی میخوام اینکار و با دکمه انجام بدم. add_filter( 'woocommerce_get_catalog_ordering_args', 'ux_sort_by_stock', 9999 ); function ux_sort_by_stock( $args ) { $args['orderby'] = 'meta_value'; $args['order'] = 'ASC'; $args['meta_key'] = '_stock_status'; return $args; } با تشکر و سپاس لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 19 دقیقه قبل، unid_user گفته است : سلام و درود دوستان گرامی، میخوام دکمه ای توی صفحه فروشگاه و دسته بندی ها داشته باشم که با کلیک کردن روی دکمه، فقط کالاهای موجود و نشون بده. مثه دیجی کالا. خودم از طریق کد زیر تونستم کاری کنم که کالاهای ناموجود بره انتهای لیست. ولی میخوام اینکار و با دکمه انجام بدم. add_filter( 'woocommerce_get_catalog_ordering_args', 'ux_sort_by_stock', 9999 ); function ux_sort_by_stock( $args ) { $args['orderby'] = 'meta_value'; $args['order'] = 'ASC'; $args['meta_key'] = '_stock_status'; return $args; } با تشکر و سپاس این کد فقط زمانی اجرا میشه که توی سایت لاگین کرده باشم. وقتی خارج میشم دیگه کار نمیکنه. من این کد و توی فایل functions.php وارد کردم. کش مرورگر هم پاک کردم. بازم فرقی نکرد. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 18 دقیقه قبل، unid_user گفته است : این کد فقط زمانی اجرا میشه که توی سایت لاگین کرده باشم. وقتی خارج میشم دیگه کار نمیکنه. من این کد و توی فایل functions.php وارد کردم. کش مرورگر هم پاک کردم. بازم فرقی نکرد. درست شد. مشکل از قالب بود. الان فقط میخوام اینکار و با دکمه انجام بدم. کاری که بتونم محصولات ناموجود و بفرستم آخر لیست. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ در 12:39، unid_user گفته است : درست شد. مشکل از قالب بود. الان فقط میخوام اینکار و با دکمه انجام بدم. کاری که بتونم محصولات ناموجود و بفرستم آخر لیست. لطفا راهنمایی کنید دوستان. لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در در ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ در 12:00، unid_user گفته است : سلام و درود دوستان گرامی، میخوام دکمه ای توی صفحه فروشگاه و دسته بندی ها داشته باشم که با کلیک کردن روی دکمه، فقط کالاهای موجود و نشون بده. مثه دیجی کالا. خودم از طریق کد زیر تونستم کاری کنم که کالاهای ناموجود بره انتهای لیست. ولی میخوام اینکار و با دکمه انجام بدم. add_filter( 'woocommerce_get_catalog_ordering_args', 'ux_sort_by_stock', 9999 ); function ux_sort_by_stock( $args ) { $args['orderby'] = 'meta_value'; $args['order'] = 'ASC'; $args['meta_key'] = '_stock_status'; return $args; } با تشکر و سپاس لطفا راهنمایی کنید دوستان. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری