baharsh 9 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام و روز خوش به همه دوستان انجمن بهترین روش برای استفاده از عکس های حجم بالا مثلا حدود 7 MG چه روشی هست؟ با توجه به اینکه توی نرم افزار فتوشاپ و بقیه افزونه ها و نرم افزار های بهینه سازی عکس تا یه حدی می شه حجم رو آورد پایین مثلا همین عکس هفت مگی رو با حفظ کیفیت تقریبی کتر از 4 مگ نمیشه کرد که 4 مگ برای استفاده در سایت زیاد هست اگر دوستان راه بهتری سراغ دارن ممنون میشم راهنمایی کنن سپاس لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام میتونید از فرمت base64 استفاده کنید البته اگر تعدادعکس ها زیاد باشه ممکنه نتیجه نگیرید شاید بهترین گزینه استفاده از اندازه های کوچکتر و لینک دهی به سایز اصلی باشه 1 لینک به ارسال
HAMRAH 467 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در 4 ساعت قبل، baharsh گفته است : سلام و روز خوش به همه دوستان انجمن بهترین روش برای استفاده از عکس های حجم بالا مثلا حدود 7 MG چه روشی هست؟ با توجه به اینکه توی نرم افزار فتوشاپ و بقیه افزونه ها و نرم افزار های بهینه سازی عکس تا یه حدی می شه حجم رو آورد پایین مثلا همین عکس هفت مگی رو با حفظ کیفیت تقریبی کتر از 4 مگ نمیشه کرد که 4 مگ برای استفاده در سایت زیاد هست اگر دوستان راه بهتری سراغ دارن ممنون میشم راهنمایی کنن سپاس سلام با اجازه جناب @asadiy4n عزیز اگه برای ارسال روی سایت و مطلب نیاز دارین ، فتوشاپ خیلی هم خوب جواب میده و تا حد کیلوبایت میاره پایین با کیفیت بسیار قابل قبول در تاپیک زیر میتونید مطالعه کنید کپی رایت عکس در گوگل - سئو - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی (wp-parsi.com) 1 1 لینک به ارسال
niktalab 7 ارسال شده در اسفند 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 سلام توی فتوشاپ با استفاده از گزینه Export As > save for web میتونید تا میزان قابل قبولی حجم رو پایین بیارید من خیلی دیگه یه عکس با کیفیت بذارم زیر 200 کیلوبایت میشه اگر خواستین عکستون رو واسه من بفرستید ببینم میتونم کاری بکنم 1 لینک به ارسال
baharsh 9 ارسال شده در اسفند 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 99 در ۱ ساعت قبل، niktalab گفته است : سلام توی فتوشاپ با استفاده از گزینه Export As > save for web میتونید تا میزان قابل قبولی حجم رو پایین بیارید من خیلی دیگه یه عکس با کیفیت بذارم زیر 200 کیلوبایت میشه اگر خواستین عکستون رو واسه من بفرستید ببینم میتونم کاری بکنم ممنونم با همون save for web انجام شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری