محمدآبادی 65 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 با سلام و احترام من تنظیمات » رسانه » اندازه بندانگشتی و میانه و بزرگ رو روی ۲۵۶ و ۵۰۰ و ۱۰۰۰ گذاشته بودم، برای تصویرِ 3500x2480 شش تصویر با سایزهای متفاوت ایجاد میکرد! گرچه همهش زائد بود؛ اما در نمایش سایت مشکلی نداشتم و میتونستم تصویر رو با سایز اصلی نمایش بدم. اما امروز یک عکس رو آپلود کردم، هرجور تنظیمات عکس رو تغییر میدم، فقط با سایز 1536x1086 نمایش میده و کیفیت رو هم کمی خراب میکنه! تنظیم بندانگشتی و میانه و بزرگ هر سه رو روی 4000 گذاشتم اما بازهم مانند تصویر زیر عکس رو برش میزنه و سایز اصلی رو در سایت نمایش نمیده! (با اینکه اندازه تصویر رو روی اندازۀ کامل میذارم و ابعاد تصویر رو هم روی ۱۰۰%) سؤال: ۱. چکار کنم که عکس رو برش نزده و بیخود فایلهای متعدد نسازه؟ ۲. چطور تصاویر بزرگ رو با سایز اصلی قرار بدم؟ لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام، ببینید این پلاگین بدردتون می خوره؟ https://fa.wordpress.org/plugins/regenerate-thumbnails/ 2 لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 با تشکر افزونه رو نصب کردم، کارمو راه نیانداخت مشکل اصلی من اینه که چطوری میتونم عکس رو با سایز اصلی در پست قرار بدم؟ یعنی مثلا عکس ۲۰۰۰x۳۰۰۰ رو نمایش بده اما از سایز صفحه بیرون نزنه، بهطوری که وقتی کاربر تصویر رو میکشه داخل دسکتاپ میندازه سایزش همون ۲۰۰۰x۳۰۰۰ باشه. قبلاً وردپرس این قابلیت رو داشت اما الآن کیفیت عکس رو میاره پایین! لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام این تابع سایز اصلی رو نمایش میده the_post_thumbnail( 'full' ); برای اینکه سایز عکس متانسب با div تغییر کنه باید از css استفاده کنید .yourclass img{ width: 100%; height: auto; } 2 لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 51 دقیقه قبل، محمدآبادی گفته است : با تشکر افزونه رو نصب کردم، کارمو راه نیانداخت مشکل اصلی من اینه که چطوری میتونم عکس رو با سایز اصلی در پست قرار بدم؟ یعنی مثلا عکس ۲۰۰۰x۳۰۰۰ رو نمایش بده اما از سایز صفحه بیرون نزنه، بهطوری که وقتی کاربر تصویر رو میکشه داخل دسکتاپ میندازه سایزش همون ۲۰۰۰x۳۰۰۰ باشه. قبلاً وردپرس این قابلیت رو داشت اما الآن کیفیت عکس رو میاره پایین! تا جایی که من می دونم، اینطوری انجام بدید: با استفاده از کُد یا افزونه، اگر تمامی سایز های خودکار وردپرس رو غیر فعّال کنین، فقط تصویر اصلی براتون ذخیره میشه (مثلاً با سایز 2000*3000) بعد هنگامی که عکس رو داخل نوشته هاتون فراخوانی می کنین، بهش عرض و ارتقاع بدین. که در اصل، با سایز اصلی و بصورت مجازی، باسایز انتخابی شما نشون داده میشه و موقغ دانلود با همون 2000*3000 دانلود میشه 3 لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 این صفحه رو براتون درست کردم، ببینید: https://n-madar.ir/size241.html 2 لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 فکر میکنم نسخه جدید وردپرس این مشکل رو پیدا کرده! من تنظیمات یک عکس 2560x1810 رو به این صورت قرار میدم: اینجا مشکلی نیست؛ اما تصویری که توی سایت نمایش داده میشه با سایز 1536x1086 هست. لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 با سپاس فراوان از راهنمایی هر دو بزرگوار @mir.seyyed و @asadiy4n فعلاً هنگام درج تصویر، بهجای استفاده از دکمه «بارگیری» و «گزینش از کتابخانه رسانهها»، ابتدا تصاویر رو آپلود کردم، سپس از گزینۀ «گذاشتن از نشانی» استفاده کردم، درست شد! 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری