rasoul mohammadkhani 85 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام دوستان. روز بخیر ببخشید من سرچ کنسول رو که بررسی کردم دیدم یه صفحاتی که من ندارم و ادرس url های عجیبی که نمیدونم مورد بازدید قرارگرفته لطفا راهنمایی کنید که چطور این صفحات رو از ایندکس خارج کنم یا اصلاح کنم و چرا این ادرس ها ایندکس میشن؟ من فایل robot.txt رو بارگزاری کردم توی سایتم ولی باز همچین صفحاتی ایندکس شدن لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 3 ساعت قبل، rasoul mohammadkhani گفته است : لطفا راهنمایی کنید که چطور این صفحات رو از ایندکس خارج کنم یا اصلاح کنم سلام https://support.google.com/webmasters/answer/9689846?hl=en در 3 ساعت قبل، rasoul mohammadkhani گفته است : و چرا این ادرس ها ایندکس میشن؟ از یه طریقی داره بهشون لینک داده میشه در مرحله اول میتونید از طریق دیتابیستون چک کنید و اینکه اگر درست خاطرم باشه از قالب نال شده استفاده میکردید که این لینک ها میتونه از سمت قالب هم تولید شده باشه 1 1 لینک به ارسال
rasoul mohammadkhani 85 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 دم شما گرم.خیلی ممنون. خیلی عزیزی اقای اسدی گل.اقایی واقعا.ممنونم ازت لینک به ارسال
rasoul mohammadkhani 85 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 روش چک کردن از دیتابیس رو ز کجا میتونم یاد بگیرم؟ سوالام خیلی ابتداییه .ببخشید واقعا لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 1 دقیقه قبل، rasoul mohammadkhani گفته است : دم شما گرم.خیلی ممنون. خیلی عزیزی اقای اسدی گل.اقایی واقعا.ممنونم ازت خواهش میکنم دوست عزیز همین دکمه تشکری که میزنید کافیه نیازی به تشکر کلامی نیست در 1 دقیقه قبل، rasoul mohammadkhani گفته است : روش چک کردن از دیتابیس رو ز کجا میتونم یاد بگیرم؟ سوالام خیلی ابتداییه .ببخشید واقعا داخل دیتابیس که برید خودش یه قسمت جستجو داره که میتونید کاراکتر موردنظرتون رو جستجو کنید میخواید آسون تر باشه افزونه هم براش موجوده https://wordpress.org/plugins/better-search-replace/ حالا شما replace رو نزن فقط جستجو کن اگر موردی پیدا شد دستی اصلاح کن 1 1 لینک به ارسال
rasoul mohammadkhani 85 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 دستت درد نکنه.خیلی لطف کردید واقعا.ممنونم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری