bartarinfun 10 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام شاید این مشکل من رو خیلی از دوستان داشته باشند اگر اساتید نظری برای رفع این مشکل دارن بگن حجم بیشتر هاست من رو تصاویر اشغال کرده وردپرس از هر عکس چند تا سایز میسازه که کاربردی هم نداره به نظرتون عکس ها رو چه کار کنیم پاک کنیم یا بزاریم بمونه و اینکه چطوری بفهمیم که قالب ما از چه سایزهایی پشتیبانی می کنه و چطوری جلوی ایجاد سایزهای دیگه رو بگیریم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام این یکی از قابلیت های بسیار مفید وردپرس هست و تاثیر خیلی زیادی در سرعت سایت داره و غیر فعال کردنش به نظرم کار درستی نیست فرض کنید شما در sidebar قالبتون آخرین پست ها رو با تصاویر شاخص نشون میدید خب بهتره که در اونجا از تصویر کوچک استفاده بشه تا حجم کمتری داشته باشه و مثال در بخش اصلی پست میخواین که سایز بزرگ استفاده بشه میاین از اندازه میانه یا بزرگ استفاده میکنید. به نظر من غیر فعال کردن چنین قابلیت خوبی اصلا کار درستی نیست بهتره که هاست رو ارتقا بدید به هر حال اگر میخواید غیر فعال کنید از روش های زیر میتونید استفاده کنید با استفاده افزونه https://wordpress.org/plugins/image-sizes/ بدون افزونه و مثال برای عکس ها بزرگ و بند انگشتی function add_image_insert_override($sizes){ unset( $sizes['thumbnail']); unset( $sizes['medium']); return $sizes; } add_filter('intermediate_image_sizes_advanced', 'add_image_insert_override' ); 3 لینک به ارسال
bartarinfun 10 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 ممنو از شما این کار رو نکردم بیشتر به خاطر لود سایت می خواستم این کار رو انجام بدم عکس ها رو بهینه کردم ولی در جی تی متریکس هنوز پایین هستش در لود لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 3 ساعت قبل، bartarinfun گفته است : ممنو از شما این کار رو نکردم بیشتر به خاطر لود سایت می خواستم این کار رو انجام بدم بخاطر بهینه بودن که این قابلیت موجود باشه خیلی سرعت سایتتون بیشتر میشه سایز عکس هایی که فراخوانی میشه رو چک کنید لینک به ارسال
bartarinfun 10 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 ممنون با افزونه ها تا یک حدی حجم کم یا بهینه شد و خودم هم کل عکس ها های داخل سایت رو زیپ کردم و بیرون از سایت حجمش رو کم کردم ولی هنوز مثل بالا هستش لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری