mahdeep 0 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 من وقتی میخوام یک کاربر ایجاد کنم یا آپدیت کنم این ارور رو دریافت میکنم Error: Passwords don’t match. Please enter the same password in both password fields. نقل قول لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 11 دقیقه قبل، mahdeep گفته است : من وقتی میخوام یک کاربر ایجاد کنم یا آپدیت کنم این ارور رو دریافت میکنم Error: Passwords don’t match. Please enter the same password in both password fields. سلام، داره میگه: رمز های عبوری که وارد می کنین با هم یکسان نیستن حتماً در قسمت تایید رمز عبور یا وارد نمی کنین یا اشتباه وارد می کنین 2 نقل قول لینک به ارسال
mahdeep 0 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 نه اصلا قسمت رمز کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,777 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 4 ساعت قبل، mahdeep گفته است : نه اصلا قسمت رمز کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته خطای پسورد هست و احتمالا درست انجام نمیدید تو داشبورد خود وردپرس این خطا رو دریافت می کنید ؟ نقل قول لینک به ارسال
mahdeep 0 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در در ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ در 15:19، asadiy4n گفته است : خطای پسورد هست و احتمالا درست انجام نمیدید تو داشبورد خود وردپرس این خطا رو دریافت می کنید ؟ بله در داشبورد هست اصلا اون جایی که باید پسورد وارد کنیم وجود نداره و اون دکمه generate password اصلا کار نمیکنه نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .