IFTHEN 24 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 بسته پارسی ساز رو نصب کردم، و تمام گزینهها رو برای فارسی کردن اعداد فعال کردم. با فعال کردن گزینه "رقم های پارسی" در قسمت "در محتوای نوشتهها" متاسفانه یک تکه کد جی کوئری که مربوط به قالب میشه، اعدادش فارسی میشن و این باعث میشه که اون تیکه از قالب نمایش داده نشه! چطور میتونم این مشکل رو رفع کنم و اعداد داخل کد فارسی نشن؟ نمونه فارسی شده اعداد در کد: jQuery(document).ready(function($){ var rtl = false; rtl = true; var rows = 1; if (rows !== '' && rows > ۱) { var divs = $(".sb-content-483 .sb-item"); for(var i = 0; i < divs.length; i+=rows) { divs.slice(i, i+rows).wrapAll("<div class='rows-1'></div>"); } } $(".sb-content-483").owlCarousel({ items: 4, baseClass: 'mom-carousel', rtl: rtl, autoplay:false, autoplayTimeout:5000, autoplayHoverPause : true, responsive:{ ۱۰۰۰:{ items:4 }, ۶۷۱:{ items:3 }, ۴۸۰:{ items:2 }, ۳۲۰:{ items:1 }, ۱:{ items:1 } } }); }); نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34189 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام این مورد هنوز رفع نشده ولی به زودی این مشکل روی افزونه پارسی دیت حل میشه. 2 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .