msnoorh 2 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 (ویرایش شده) سلام دوستان عزیز من میخوام یک ایمیل اختصاصی داشته باشم برای وردپرس چیکار کنم؟ باید هاست بخرم؟ ویرایش شده دی 99 توسط msnoorh لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 39 دقیقه قبل، msnoorh گفته است : سلام دوستان عزیز من میخوام یک ایمیل اختصاصی داشته باشم برای وردپرس چیکار کنم؟ باید هاست بخرم؟ سلام، منظورتون ایمیل تحت دامین هست؟ مثلاً برای این انجمن، info@wp-parsi.com هست. لینک به ارسال
msnoorh 2 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 سلام بله..منظورم اینه که افزونه ای هست که اینکارو رایگان بکنه؟ یا باید حتما برم هاست ایمیل بخرم درسته ایمیل تحت دامین. لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 40 دقیقه قبل، msnoorh گفته است : سلام بله..منظورم اینه که افزونه ای هست که اینکارو رایگان بکنه؟ یا باید حتما برم هاست ایمیل بخرم درسته ایمیل تحت دامین شما در حال حاضر هاست و دامنه دارید؟ هاستتون سی پنله یا دایرکت ادمین؟ نیازی به افزونه نیست معمولاً هاستی که خریداری می کنید، امکان ایجاد همچین کاری رو داره. 4 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری