mahdeep 0 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 سلام دوستان یه مشکلی هست که تا حالا بهش بر نخورده بودم یک سری از رشتههای ترجمه در داخل سایت اعمال نمیشه میدونید مشکل چیه ؟ لینک به ارسال
mahdeep 0 ارسال شده در آذر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 دوستان کسی مشکل رو نمیدونه من مثلا یک رشته ترجمه اش تو فایل ترجمه وجود داره ولی باز انگلیسیه توی سایت لینک به ارسال
yesterday 8 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 این مشکلیه که منم با آن مواجهه هستم. لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 7 ساعت قبل، mahdeep گفته است : دوستان کسی مشکل رو نمیدونه من مثلا یک رشته ترجمه اش تو فایل ترجمه وجود داره ولی باز انگلیسیه توی سایت در 2 ساعت قبل، yesterday گفته است : این مشکلیه که منم با آن مواجهه هستم. سلام خدمت دوستان، به انجمن خوش اومدید، من هم زمانی با یک قالب برای وردپرس کار میکرم که همین مشکل رو داشت، و اینطوری حلّش کردم: مثلاً دکمه ))read mor...)) رو بجای اینکه از داخل فایل ترجمه قالب، ترجمش کنم، میرفتم و مثلاً داخل فایل post.php و read mor رو پاک میکردم و بجاش می نوشتم ((ادامه مطلب)) حالا نمیدونم راه دیگه ای هست یا نه و اینکه اینکار اصولیه یا نه، لکن بالاخره مشکلم حلّ شد. اگر سوالی بود در خدمتم لینک به ارسال
mahdeep 0 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 من خودم این مشکل رو حل کردم مثل اینکه افزونه های فارسی ساز با loco translate مشکل ایجاد میکنند. لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 8 دقیقه قبل، mahdeep گفته است : من خودم این مشکل رو حل کردم مثل اینکه افزونه های فارسی ساز با loco translate مشکل ایجاد میکنند. خدا را شکر که حلّ شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری