ialireza 841 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلاممیتونید توی این تاپیک پیشنهادات خودتون رو برای نوشتن افزونه بدید تا برنامه نویس هایی که به دنبال ایده هستند ، پیشنهاد شما رو مشاهده کنند .----------------1- سعی کنید پیشنهادی که ارایه میکنید ، قبلا براش افزونه ی خوبی نوشته نشده باشه2- وقتی شما پیشنهادی رو ارایه میکنید ، دلیل بر این نمیشه که سریعا اون پیشنهاد به پلاگین تبدیل بشه 4 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامپیشنهاد زیاد هست اما باید ببینید که کدوم در میان کاربر بازخورد بیشتری خواهد داشت.مورد دیگر این هست که آیا این پیشنهادات میخواین به افزونه پرمیوم تبدیل بشن یا رایگان. 3 لینک به ارسال
ialireza 841 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامپیشنهاد زیاد هست اما باید ببینید که کدوم در میان کاربر بازخورد بیشتری خواهد داشت.مورد دیگر این هست که آیا این پیشنهادات میخواین به افزونه پرمیوم تبدیل بشن یا رایگان.پرمیوم یا رایگان بودنش بستگی به نظر برنامه نویس داره لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) اولین پیشنهاد را من می دهم من مدت زیادی هست که به دنبال افزونه ای برای ساخت گالری متن همراه با عکس هستم. در این تاپیک هم راجع به تعدادی از پلاگین های موجود صحبت شده اما هیچکدوم قابلیت هایی را که من می خواهم را ندارند.ویژگی های مورد نیاز استفاده نکردن از توضیحات عکس برای متن هایی که می خواهیم در کنار یا زیر عکس نوشته شونداستفاده از متنی جداگانه برای متنهایی که می خواهیم در کنار یا زیر عکس بنویسیم به صورتی که در آن متن بتوان به راحتی به ویرایشگر متن دسترسی داشته باشیمداشتنن دکمه های بعدی و قبلی به همراه داشتن شماره تمام صفحات در بالا یا پایین تصاویروجود ارتباط بین گالری ها به گونه ای که در آخر هر گالری چند گالری دیگر پیشنهاد داده شوندسئو مناسب به طوری که گالری برای موتورهای جستجو به صورت یک متن معمولی به همراه تصاویر دیده شود و عنوان هر بخش از گالری با بند h2 و عنوان کلی گالری با بند h1 دیده شودنتیجه کار مانند این گالری باشد ویرایش شده بهمن 91 توسط سعید شعبانی 2 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلامممنون از دوستان مخصوصا عليرضا كه پيشنهادِ پيشنهاد رو پيشنهاد داد.من دنبال يه افزونه ميگردم. براي ورود و ثبت نام سريع.زياده ولي هيچ كدوم نواري نيستنمن مي خوام يه چيزي مثل همين نواري كه بالاي مديريت وردپرس هست براي كساني نمايش داده بشه كه عضو نيستن.يعني هر كي عضو هست نوار مديريت. هركي عضو نيست نوار ورود و ثبت نام.اگه قابليت تغيير fixed و absolute داشته باشه كه خيلي خوبه. 1 لینک به ارسال
mmotlagh 132 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلاماین ایده جالبیه ... من هم یک پیشنهاد دارم البته یک نمونه داره ولی فقط یک نمونه است اونهم دوساله به روز نشده.همونطور که میدونید هیچ سیستم کامنتی بهتر و روون تر از سیستم فیس@بو#ک نیست. در وردپرس افزونه های زیادی هست که کامنت فیس@بو#ک رو میاره توی وردپرس ولی افزونه ای که سیستم کامنت وردپرس رو تبدیل کنه به سیستمی مشابه با اون تقریبا وجود نداره. تنها یک افزونه است به نام fa#cebook comments point که اون هم مشکل ساختاری داره و هم دوساله که به روز نشده.اگر کسی از دوستان علاقمند بود من مطالعه زیادی در مورد انواع سیستمهای کامنت دهی وردپرس، انواع افزونه ها در این زمینه و خلاصه کد ها و راهنمایی های متعددی که برای این موضوع وجود داره داشتم و میتونم راهنمایی کنم. 4 لینک به ارسال
tablo_24 69 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلاممن یه پیشنهاد داشتم خودم دنبال چنین افزونه بودم ولی چیز خاصی پیدا نکردمافزونه باشه که بر اساس تعداد ساعت های که کاربر آنلاین هست بهش امتیاز بده وساعت های که کاربر تو وب سایت فعالیت داشته رو نشون بده تو انجمن ها این قابلیت هست ولی تو وردپرس پلاگین خاصی براش پیدا نکردم 3 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 سلامممنون از دوستان مخصوصا عليرضا كه پيشنهادِ پيشنهاد رو پيشنهاد داد.من دنبال يه افزونه ميگردم. براي ورود و ثبت نام سريع.زياده ولي هيچ كدوم نواري نيستنمن مي خوام يه چيزي مثل همين نواري كه بالاي مديريت وردپرس هست براي كساني نمايش داده بشه كه عضو نيستن.يعني هر كي عضو هست نوار مديريت. هركي عضو نيست نوار ورود و ثبت نام.اگه قابليت تغيير fixed و absolute داشته باشه كه خيلي خوبه.من اینجور افزونه ای قبلا توی مخزن وردپرس دیدم ولی اسمش رو یادم نمیاد، توی پلاگین ها عبارت login رو سرچ کنید فک کنم پیدا کنید لینک به ارسال
Anisi 301 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 به نظر من بهتره دوستان راه و چاه ساخت افزونه رو یاد بدن به صورت جامع که همه یه افزونه نویس بشن! لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 به نظر من بهتره دوستان راه و چاه ساخت افزونه رو یاد بدن به صورت جامع که همه یه افزونه نویس بشن!افزونه نویسی بیشتر قرار دادن کدها کنار همدیگر هستاینو هیچکس به شما یاد نمیدهدر غیر این صورت کد در همین انجمن این قدر به افراد گفته شده که تا الان میتونستند تعداد زیادی افزونه تجاری بنویسند 1 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 تاپیک فوق العاده ای بود .دوستان به جای این پیشنهادهایی که بیشتر خودشون نیاز دارن بهتره یه پیشنهادی بدن که عمومی و پرکاربرد باشه(البته من اجبار به این کار نمی کنم کسی رو !).من طی این چند سال متوجه شدم خیلی ها تو وب فارسی دنبال یه افزونه برای ساخت اسلایدشو میگردنکلی تاپیک درباره انواع پلاگین هایی که 99% اشون اعصاب خورد کن هست ایجاد شده .لذا پیشنهاد یه افزونه جامع و کامل حتی پریمیوم اما فارسی داده میشه !.پیشنهاد بعدی : ساهت یه افزونه با چند تا تم خوب و فارسی خوان ! که باهاش نسخه اندروید و IOS و ... رو برای موبایل تهیه کرد و مشکلی از نظر لود نداشته باشه ( استفاده از اندروید طی این چند سال بالا رفته )پلاگین هایی که الان رایگان هست به شدت اذیت میکنند و سازگاری خوبی با افزونه های کش و فیدها ندارند !.این پیشنهادها رو همین الان دادم و اصلا روش فکر نکردم برای همین خورده نگیرید .در اینده با پیشنهادهای بهتری در خدمتتون هستیم 2 لینک به ارسال
Anisi 301 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 تاپیک فوق العاده ای بود .دوستان به جای این پیشنهادهایی که بیشتر خودشون نیاز دارن بهتره یه پیشنهادی بدن که عمومی و پرکاربرد باشه(البته من اجبار به این کار نمی کنم کسی رو !).من طی این چند سال متوجه شدم خیلی ها تو وب فارسی دنبال یه افزونه برای ساخت اسلایدشو میگردنکلی تاپیک درباره انواع پلاگین هایی که 99% اشون اعصاب خورد کن هست ایجاد شده .لذا پیشنهاد یه افزونه جامع و کامل حتی پریمیوم اما فارسی داده میشه !.پیشنهاد بعدی : ساهت یه افزونه با چند تا تم خوب و فارسی خوان ! که باهاش نسخه اندروید و IOS و ... رو برای موبایل تهیه کرد و مشکلی از نظر لود نداشته باشه ( استفاده از اندروید طی این چند سال بالا رفته )پلاگین هایی که الان رایگان هست به شدت اذیت میکنند و سازگاری خوبی با افزونه های کش و فیدها ندارند !.این پیشنهادها رو همین الان دادم و اصلا روش فکر نکردم برای همین خورده نگیرید .در اینده با پیشنهادهای بهتری در خدمتتون هستیم آخه پلاگین اسلاید شو زیاده!در مورد نسخه موبایل هم ابزارای وب زیاد هستن. مثلا mobify.me یا Google Mobile Optimizer. لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 پاسخ تکراری چرا میدین ؟! آخه پلاگین اسلاید شو زیاده!من طی این چند سال متوجه شدم خیلی ها تو وب فارسی دنبال یه افزونه برای ساخت اسلایدشو میگردنکلی تاپیک درباره انواع پلاگین هایی که 99% اشون اعصاب خورد کن هست ایجاد شده .در مورد نسخه موبایل هم ابزارای وب زیاد هستن. مثلا mobify.me یا Google Mobile Optimizer.پلاگین هایی که الان رایگان هست به شدت اذیت میکنند و سازگاری خوبی با افزونه های کش و فیدها و زبان فارسی ندارند ! لینک به ارسال
mehral 785 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 با این ایده پیشنهاد برای ساخت افزونه خیلی موافقم دو سه روز هست که قصد ساخت یه افزونه رو دادم ولی هر کدومو شروع میکنم میبنم مشابهش هست برای نمونه هدف ساخت یه افزونه عضو گیری با قابلیت اکتیوسازی از طریق ایمل بود که بررسی کردم دیدم نمونه اش هست این ایده ها برای من یکی خیلی جالب هست البته اگه ایده ها خاص تر شه مثلا همین اسلایدشو خوب نمونه های زیادی هست همینطور نمونه اسلایدشو خودم ولی مهم اینه که یه وجه تمایز باشه ... 1 لینک به ارسال
Anisi 301 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 یه افزونه برای ساخت فروشگاه طراحی کنید که تا حد امکان از امکانات خود وردپرس استفاده کنه، نه توی پنل مدیریت بیایم محصولات رو جدا وارد کنیم. برای نمونه چند مورد رو می گم:- از آی دی پست برای آی دی محصول استفاده کنه- از فیلد اضافی برای قیمت و ... استفاده کنه- با یه shortcode دکمه افزودن به سبد رو بشه به هر پست اضافه کرد- علاوه بر widget برای سبد خرید، shortcode هم داشته باشه- قابل تعامل با بقیه افزونه ها مثل wp-sms و افزونه هایم پرداخت آنلاینو از این قبیلنه اینکه بیاد یه سیستم تقریبا جدا برای فروشگاه داشتن روی وردپرس نصب کنه لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 (ویرایش شده) یه افزونه برای ساخت فروشگاه طراحی کنید که تا حد امکان از امکانات خود وردپرس استفاده کنه، نه توی پنل مدیریت بیایم محصولات رو جدا وارد کنیم.`پیشتر یادمه توسط همین بچه های وردپرس پارسی خودمون ساخته شده بودhttp://******یاhttp://wp-premium.com/fa/wpshop/ ویرایش شده فروردین 92 توسط Parsa حذف لینک دانلود لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 `پیشتر یادمه توسط همین بچه های وردپرس پارسی خودمون ساخته شده بودhttp://******یاhttp://wp-premium.com/fa/wpshop/این مربوط به گروه ما نیست 1 لینک به ارسال
Anisi 301 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 `پیشتر یادمه توسط همین بچه های وردپرس پارسی خودمون ساخته شده بودhttp://******یاhttp://wp-premium.com/fa/wpshop/آقا اینایی که گفتید، همه محصولات باید جدا وارد بشن. کامل از امکانات وردپرس استفاده نمی کنه لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 افزونه ها و همچنین کدهایی که در این جا مورد سوال و درخواست هست اکثراً به مباحث بازنشر مربوط میشه. از طرف دیگه توی یه تاپیک بحث شدید بود برای تفاوت و نقد کارایی پوسته های ایرانی و غیر ایرانی - به نظر من وقتی حداکثر تلاش ما به روی بازنشر متمرکز میشه در این صورت دیگه افزونه ی جدیدی نیاز نیست و افزونه های موجود کم و کاستی ندارند مگر در حد میلی متر. اما اگر فضای وب فارسی از محیط باز نشر به محیط ارائه ی سرویس تغییر کنه در این صورت کدها و افزونه های وردپرس فارسی بسیار بسیار کم میارن و باز در همین صورت هست که پوسته های خارجی موجود کاراییشونو به ما نشون میدن و متوجه تفاوت های اصلیشون میشیم 2 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 این مربوط به گروه ما نیستمگه من گفتم این دوتا واسه اینجاست ؟گفتم قبلتر یادمه ساخته بودند !در همین صورت هست که پوسته های خارجی موجود کاراییشونو به ما نشون میدن و متوجه تفاوت های اصلیشون میشیمامکاناتشون شاید اما خود پوسته هیچ وقت به کار نمیاد چون تو ایران از وردپرس برای "وبلاگیدن " استفاده نمیکنند !سایتیدن استفاده میشه اینجا لینک به ارسال
mafiashare 11 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 مگه من گفتم این دوتا واسه اینجاست ؟گفتم قبلتر یادمه ساخته بودند !امکاناتشون شاید اما خود پوسته هیچ وقت به کار نمیاد چون تو ایران از وردپرس برای "وبلاگیدن " استفاده نمیکنند !سایتیدن استفاده میشه اینجا نه فقط ایران نیست دوست عزیز دیگه خودشون هم دارن اسم یک cms رو روش میزارن من خیلی جاها دیدم سایتهاشون با وردپرس هست یه چند سالی هست که دیگه استفاده از joomla کم شده بقیه هم که پولی. بنظر من که تمام دنیا از یه چیزه free با پشیتبانی عالی استفاده می کنه نمی کنه؟؟؟!!! لینک به ارسال
امیر مسکنی 345 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 من چند ماهه دنبال یه افزونه خوب و کامل برای اوقات شرعی می گردم توی وردپرس اصلاً پیدا نکردمیکی دوتا هست که یا خرابه یا اینکه نمیشه سفارشیش کرد و شهرای جدید رو بهش اضافه کرداکثر سیستمها این مورد رو دارن جز وردپرس 1 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 من چند ماهه دنبال یه افزونه خوب و کامل برای اوقات شرعی می گردم توی وردپرس اصلاً پیدا نکردمیکی دوتا هست که یا خرابه یا اینکه نمیشه سفارشیش کرد و شهرای جدید رو بهش اضافه کرداکثر سیستمها این مورد رو دارن جز وردپرسفک نکنم به افزونه نیاز باشه، کدهاش موجود هست، میشه با ابزارک html نشون داد 3 لینک به ارسال
امیر مسکنی 345 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 فک نکنم به افزونه نیاز باشه، کدهاش موجود هست، میشه با ابزارک html نشون دادخیلی کار قشنگی نیست اونجوریاکثر این سایتهایی که این ابزار رو ارائه می دن لینک خودشون هم هست و اگر کار برای اداره یا سازمانی باشه کلی از حرفه ای بودن در میاد 2 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 خیلی کار قشنگی نیست اونجوریاکثر این سایتهایی که این ابزار رو ارائه می دن لینک خودشون هم هست و اگر کار برای اداره یا سازمانی باشه کلی از حرفه ای بودن در میادفک کنم بشه فایلهای JS و دیگر فایلهایی که مرتبط هست رو از توی سورس دید و همشون رو کپی کرد روی آدرس خودمون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری