soheilnew 0 ارسال شده در 2 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 2 آذر سلام دوستان من چطور میتونم پرداخت درصدی به ووکامرس اضافه کنم ؟ جنسی دارم مثلا 5 میلیون و میخوام 5 درصدش بصورت اینترنتی پرداخت بشه و بقیه اش پرداخت درب منزل هست نقل قول لینک به ارسال
karimi 30 ارسال شده در 3 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 3 آذر درود بر شما افزونه YITH WooCommerce Deposits and Down Payments 1 نقل قول لینک به ارسال
soheilnew 0 ارسال شده در 12 آذر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 12 آذر در در ۱۳۹۹/۹/۳ در 18:18، karimi گفته است : درود بر شما افزونه YITH WooCommerce Deposits and Down Payments ببخشید من نتونستم درست کنم اماکنش هست یکم راهنمایی کنید ؟ نقل قول لینک به ارسال
karimi 30 ارسال شده در 19 آذر گزارش بازنشر ارسال شده در 19 آذر در در ۱۳۹۹/۹/۱۲ در 13:55، soheilnew گفته است : ببخشید من نتونستم درست کنم اماکنش هست یکم راهنمایی کنید ؟ تو آدرس زیر راهنمای نصب و راه اندازی هست: 20script.ir/yith-woocommerce-deposits-and-down-payments/ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .