فرهاد-سئو 905 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سلام خدمت دوستان وردپرسی به یه مشکلی برخوردم که نمیدونم چطوری حلش کنم متاسفانه در زیان فارسی حرف " آ " با " ا " متفاوت هست و ما هم به این نکته توجه نمی کنیم و کلماتی مثل آبمیوه رو بصورت " ابمیوه " مینویسیم الان روی سایت مشتری قسمت سرچ به این مشکل برخوردیم که کاربر وقتی جستجو میکنه " ابمیوه " هیچ نتایجی براش نمیاره چون مطالب سایت بصورت " آبمیوه " نوشته شده چطوری میتونیم مثل گوگل برای جستجوی حرف آ و ا یک خروجی نشان بدیم؟ یعنی وقتی داخل ورپرس چه آبمیوه سرچ کنه چه ابمیوه , خروجی یکی باشد لینک به ارسال
فرهاد-سئو 905 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 از دوستان کسی هست راهنمایی کنه ؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سلام ببینید برای این موضوع نیازه یه کم برنامه نویسی کنید. اصول کار اینه که هر رشته ای که برای سرچ ارسال میشه کاراکتر آ رو داخلش پیدا کنه و با ا جایگزین کنه. پس اول باید همچین تابعی داشته باشید. وقتی تابعش رو نوشتید بعدش کافیه با استفاده از فیلترها روی سرچ وردپرس اعمالش کنید. تو این صفحه نمونه فیلتر سرچ رو می تونید ببینید. https://wordpress.stackexchange.com/questions/183096/filter-keywords-from-search-query فقط یه کوچولو باید php بلد باشید 3 لینک به ارسال
SANBOR 4 ارسال شده در بهمن 02 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 02 در در ۱۳۹۹/۸/۱۰ در 11:05، فرهاد-سئو گفته است : سلام خدمت دوستان وردپرسی به یه مشکلی برخوردم که نمیدونم چطوری حلش کنم متاسفانه در زیان فارسی حرف " آ " با " ا " متفاوت هست و ما هم به این نکته توجه نمی کنیم و کلماتی مثل آبمیوه رو بصورت " ابمیوه " مینویسیم الان روی سایت مشتری قسمت سرچ به این مشکل برخوردیم که کاربر وقتی جستجو میکنه " ابمیوه " هیچ نتایجی براش نمیاره چون مطالب سایت بصورت " آبمیوه " نوشته شده چطوری میتونیم مثل گوگل برای جستجوی حرف آ و ا یک خروجی نشان بدیم؟ یعنی وقتی داخل ورپرس چه آبمیوه سرچ کنه چه ابمیوه , خروجی یکی باشد سلام من هم همین مشکل رو دارم کسی از دوستان راه حلی برای این مورد ندارد ؟ الان دقت کردم حتی توی محصولات خود پیشخوان هم این مشکل رو داریم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری