salartarh 0 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سلام دوستان من اوم چند تا ساب فولدر ساختم با وردپرس های جدا با استفاده از آموزش زیر کاربران سایتمو یکی کردم حالا افزونه دیجیتس نصب کردم حالا چطوری میتونم شماره موبایل را در وردپرس های دیگه به اشتراک بذاره؟ سایتی که باهاش کاربران را یکی کردم : https://devme.ir/codex/share-users-database-on-different-wordpress-installs/ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 درود اگر دیجیتس شماره تلفن ها رو داخل تیبل usermeta سیو کنه که باید مشترک باشن شماره تماس یوزرها توی وردپرس ها. 2 لینک به ارسال
salartarh 0 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سیو میکنه اما نمیدونم چرا چرا توی وردپرس های دیگه به اشتراک نمیزاره لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 5 ساعت قبل، salartarh گفته است : سیو میکنه اما نمیدونم چرا چرا توی وردپرس های دیگه به اشتراک نمیزاره طبق اون چیزی که فرستادی تیبل usermeta هم اشتراک گذاشته میشه و در نتیجه مشکل خاصی نباید باشه. 1 لینک به ارسال
salartarh 0 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 14 ساعت قبل، mehran-b گفته است : طبق اون چیزی که فرستادی تیبل usermeta هم اشتراک گذاشته میشه و در نتیجه مشکل خاصی نباید باشه. نمی دونم مشکل من کجاهه که اشتراک نمیزاره به نظر شما نباید یه کدی بهش اضافه کنم که از دیجیت بخونه؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 13 دقیقه قبل، salartarh گفته است : نمی دونم مشکل من کجاهه که اشتراک نمیزاره به نظر شما نباید یه کدی بهش اضافه کنم که از دیجیت بخونه؟ من تا حالا از دیجیت استفاده نکردم ولی اگر کاربرا الان توی وردپرس ها یکی هستن نباید مشکلی باشه. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری