amirakbarii 0 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سلام من می خوام وردپرسم رو آپدیت کنم ولی خیلی وقت پیش اینکارو کردم و کلی از یزهای سایت بهم ریخت (مثلا رنگ ها و استایل دکمه ها و...) از اون به بعد تا الان آپدیت نکردم می خواستم ببینم چجوری میشه بدون اینکه مشکل یا تغیری در سایت پیش بیاد وردپرسم رو آپدیت کنم؟ میدونم که این مشکل رو باید با child theme حل کنم ولی دقیقا نمی دونم باید چکار کنم. سوال دوم یه آپدیت برای قالبم هم اومده شرایط اپدیت این بدون مشکل چجوریه لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 37 دقیقه قبل، amirakbarii گفته است : سلام من می خوام وردپرسم رو آپدیت کنم ولی خیلی وقت پیش اینکارو کردم و کلی از یزهای سایت بهم ریخت (مثلا رنگ ها و استایل دکمه ها و...) از اون به بعد تا الان آپدیت نکردم می خواستم ببینم چجوری میشه بدون اینکه مشکل یا تغیری در سایت پیش بیاد وردپرسم رو آپدیت کنم؟ میدونم که این مشکل رو باید با child theme حل کنم ولی دقیقا نمی دونم باید چکار کنم. سوال دوم یه آپدیت برای قالبم هم اومده شرایط اپدیت این بدون مشکل چجوریه بهترین کار اینه که شما یه بکاپ از سایتت بگیر بعد امتحان کن. مشکلی پیش اومد بکاپ رو ریستور کن البته اگه سایتت دچار مشکل شد، خطاها رو بگو شاید بشه کمک کرد به حلش. 1 لینک به ارسال
amirakbarii 0 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 (ویرایش شده) اپدیت کردم حالا بعد نصب ویژوال کامپوزرم درست کار نمیکنه ویرایش شده آبان 99 توسط amirakbarii لینک به ارسال
yazdaniwp 1187 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 پرسش و پاسخ در خصوص محصولات تجاری در انجمن ممنوعه. لطفا برای یک مشکل هم چند تاپیک ایجاد نکنید. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده