Reza_369 1 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سلام استادان گرامی وقتتون بخیر من یه اسکریپت دارم که با www درست کار میکنه اما بدون www مثلا وارد صفحه پرداخت یا صفحه مدیریت نمیشه. دلیلش چیه؟ چطور میشه رفعش کرد؟ لینک به ارسال
yazdaniwp 1187 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 5 ساعت قبل، Reza_369 گفته است : سلام استادان گرامی وقتتون بخیر من یه اسکریپت دارم که با www درست کار میکنه اما بدون www مثلا وارد صفحه پرداخت یا صفحه مدیریت نمیشه. دلیلش چیه؟ چطور میشه رفعش کرد؟ سلام. باید فایل htaccess و آدرس وبسایت داخل دیتابیس یا تنظیمات اسکریپت رو بررسی کنید. اصولا باید ریدایرکت بشه روی یه آدرس و الا از نظر سئو هم به مشکل میخورید. 2 لینک به ارسال
Reza_369 1 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در 5 ساعت قبل، yazdaniwp گفته است : سلام. باید فایل htaccess و آدرس وبسایت داخل دیتابیس یا تنظیمات اسکریپت رو بررسی کنید. اصولا باید ریدایرکت بشه روی یه آدرس و الا از نظر سئو هم به مشکل میخورید. سلام صبح بخیر میشه بیشتر توضیح بدید؟ منم دقیقا میخوام فقط روی یک ادرس ریدایرکت بشه اما توی ریدایرکت non-www به مشکل میخوره لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری