سجاد82 0 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 سلام خستع نباشید اقا من اومدم محصول اضافه کنم بعد دیدن اموزشم اولن پایین یه چیز انگلیسی به نام sufi نمیدونم چیه و متغیر ها نبودش و مثلا اول کار چیزی نداره انتخا کنی مثلا این محصول متغیره از اون طرفم مثلا رنگ یا گارانتی میخوام اضافه کنم فقط تیک سربرگ داره تیک متغیر نداره نمیتونم رنگو انتخاب کنم رو هرکدوم قیمت بزارم و اگر تو عکس مشاهده کنید میبینید چه چیزاییی نیست دوستان عجیبه باید چیکار کنم لینک به ارسال
سجاد82 0 ارسال شده در آبان 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در هم اکنون، سجاد82 گفته است : سلام خستع نباشید اقا من اومدم محصول اضافه کنم بعد دیدن اموزشم اولن پایین یه چیز انگلیسی به نام sufi نمیدونم چیه و متغیر ها نبودش و مثلا اول کار چیزی نداره انتخا کنی مثلا این محصول متغیره از اون طرفم مثلا رنگ یا گارانتی میخوام اضافه کنم فقط تیک سربرگ داره تیک متغیر نداره نمیتونم رنگو انتخاب کنم رو هرکدوم قیمت بزارم و اگر تو عکس مشاهده کنید میبینید چه چیزاییی نیست دوستان عجیبه باید چیکار کنم. چرا متغیر ندارم کلا منننن وایییی لینک به ارسال
yazdaniwp 1187 ارسال شده در آبان 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 99 در در ۱۳۹۹/۸/۳ در 21:05، سجاد82 گفته است : سلام خستع نباشید اقا من اومدم محصول اضافه کنم بعد دیدن اموزشم اولن پایین یه چیز انگلیسی به نام sufi نمیدونم چیه و متغیر ها نبودش و مثلا اول کار چیزی نداره انتخا کنی مثلا این محصول متغیره از اون طرفم مثلا رنگ یا گارانتی میخوام اضافه کنم فقط تیک سربرگ داره تیک متغیر نداره نمیتونم رنگو انتخاب کنم رو هرکدوم قیمت بزارم و اگر تو عکس مشاهده کنید میبینید چه چیزاییی نیست دوستان عجیبه باید چیکار کنم سلام. الان شما یه خطای جاوااسکریپتی دارید. اگه از وردپرس 5.5 به بعد استفاده میکنید این افزونه رو نصب کنید و ببنیید حل میشه یا نه. اگه حل نشد روی همین صفحه ویرایش محصول راست کلیک کنید، گزینه inspect رو بزنید و در بخشی که باز میشه تب console رو باز کنید و بعد از ریفرش صفحه ببینید چه خطایی میاد داخل کنسول. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری