رفتن به مطلب

اتصال اطلاعات دو وردپرس


پست های پیشنهاد شده

سلام

من میخوام اطلاعات کاربران که شامل سفارشات ووکامرس هم میشود رو بین دوتا وردپرس (یکیش سابدامینه و اون یکی دامنه اصلی سایته) به اشتراک بزارم

چطور میتونم اطلاعات دوتا دیتابیس رو به اشتراک بزارم ؟

لینک به ارسال
در 21 ساعت قبل، saeeedhassani گفته است :

چطور میتونم اطلاعات دوتا دیتابیس رو به اشتراک بزارم ؟

میشه بیشتر توضیح بدین؟

یعنی اطلاعات کاربرانتون رو همزمان روی هر دو سایت داشته باشین؟

روی سایت 1 ثبت نام انجام شد اتوماتیک روی سایت دو هم انجام بشه... منظورتون اینه؟

لینک به ارسال

اره منظورم همینه

علاوه بر این سفارشات هم رو سایت دوم مثل سایت اول باشن ینی کاربر توی سایت اول خرید کنه تو سایت دوم هم همون خرید باشه

لینک به ارسال
در ۱ ساعت قبل، saeeedhassani گفته است :

اره منظورم همینه

علاوه بر این سفارشات هم رو سایت دوم مثل سایت اول باشن ینی کاربر توی سایت اول خرید کنه تو سایت دوم هم همون خرید باشه

خب این یه مقدار نیاز به کدنویسی داره. اینا رو باید به هسته وردپرس اضافه کنید. البته شاید به مشکل هم بخورین و نیاز هست که آزمون و خطا بشه.

define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wp_users');
define('CUSTOM_USERMETA_TABLE', 'wp_usermeta');

 

لینک به ارسال
در 4 ساعت قبل، saeeedhassani گفته است :

اره منظورم همینه

علاوه بر این سفارشات هم رو سایت دوم مثل سایت اول باشن ینی کاربر توی سایت اول خرید کنه تو سایت دوم هم همون خرید باشه

اگر زیاد تسلط ندارید حتما بدید براتون انجام بدن یکی دو مورد نیست

لینک به ارسال
در 3 ساعت قبل، Neymad گفته است :

خب این یه مقدار نیاز به کدنویسی داره. اینا رو باید به هسته وردپرس اضافه کنید. البته شاید به مشکل هم بخورین و نیاز هست که آزمون و خطا بشه.


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wp_users');
define('CUSTOM_USERMETA_TABLE', 'wp_usermeta');

 

قرار دادم | جداول دیگه رو هم قرار دادم ولی عمل نمیکنه | قبلا رو یه پروژه دیگه جواب داده بود این روش

لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، saeeedhassani گفته است :

قرار دادم | جداول دیگه رو هم قرار دادم ولی عمل نمیکنه | قبلا رو یه پروژه دیگه جواب داده بود این روش

اینو هم اضافه کن ببین میشه. دامنه ی مبدا رو اسمش گذاشتم Asli.com

define('COOKIE_DOMAIN', '.Asli.com');
define('COOKIEPATH', '/');

 

لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، Neymad گفته است :

اینو هم اضافه کن ببین میشه. دامنه ی مبدا رو اسمش گذاشتم Asli.com


define('COOKIE_DOMAIN', '.Asli.com');
define('COOKIEPATH', '/');

 

برای تداخل کوکی ها اینم گذاشتم ولی نشد 

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...