amirakbarii 0 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 سلام وقتی که کلمه خیریه کریمان رو توی گوگل سرچ میکنم یسری لینکایی میاد زیر لینک اصلی سایت که اصلا بدرد نمی خوره و محتوایی هم نداره آیا میشه این لینکا رو انتخابی کرد ینی مثلا لینک صفحه آب و فلان صفحه رو زیر اون لینک اصلی اورد ؟ اگه نمیشه باید چکار کنم که حداقل از این لینک ها بی ارزش زیر اون لینک اصلی استفاده نشه لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 11 دقیقه قبل، amirakbarii گفته است : سلام وقتی که کلمه خیریه کریمان رو توی گوگل سرچ میکنم یسری لینکایی میاد زیر لینک اصلی سایت که اصلا بدرد نمی خوره و محتوایی هم نداره آیا میشه این لینکا رو انتخابی کرد ینی مثلا لینک صفحه آب و فلان صفحه رو زیر اون لینک اصلی اورد ؟ اگه نمیشه باید چکار کنم که حداقل از این لینک ها بی ارزش زیر اون لینک اصلی استفاده نشه سلام، این لینکها رو گوگل به صورت خودکار و با توجه به سایتمپتون و همچنین لینکهایی که تشخیص بده برای سایت شما پر استفاده هستند میاره، اگر میخواین لینک خاصی به هیچوجه نیاد میتونید کلا اون صفحه رو noindex کنید، اما توجه داشته باشید که با نو ایندکس کردن صفحه، کلا دیگه اون لینک از نتایج گوگل حذف میشه. 2 لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 سلام فک کنم بتونید این لینک ها رو تغییر بدید این صفحه رو ببینید https://www.create.net/support/how-to-change-the-links-that-appear-under-your-site-on-google 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری