saeed450 48 ارسال شده در 27 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 27 مهر سلام، دوستان نوشته (کلیه حقوق این سایت ... ) تو کدوم قسمت پوسته باید اضافه بشه؟ نقل قول لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1,597 ارسال شده در 27 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 27 مهر در ۱ ساعت قبل، saeed450 گفته است : سلام، دوستان نوشته (کلیه حقوق این سایت ... ) تو کدوم قسمت پوسته باید اضافه بشه؟ سلام دوست عزیز، معمولا داخل فوتر اضافه میشه (فایل footer.php قالبتون) 4 نقل قول لینک به ارسال
saeed450 48 ارسال شده در 27 مهر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 27 مهر در ۱ ساعت قبل، فرشاد گوهری گفته است : سلام دوست عزیز، معمولا داخل فوتر اضافه میشه (فایل footer.php قالبتون) سپاس نوشته رو اضافه کردم، اما سایتی که قالب رو ازش گرفتم پایین نوشته اجرا شده توسط : (اسم سایت)، میخوام عوضش کنم بنویسم قالب از : (اسم سایت) اما داخل فوتر پی اچ پی نوشتشو پیداش نمیکنم ! نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 1,945 ارسال شده در 27 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 27 مهر در 7 ساعت قبل، saeed450 گفته است : سپاس نوشته رو اضافه کردم، اما سایتی که قالب رو ازش گرفتم پایین نوشته اجرا شده توسط : (اسم سایت)، میخوام عوضش کنم بنویسم قالب از : (اسم سایت) اما داخل فوتر پی اچ پی نوشتشو پیداش نمیکنم ! اون متن از یه جایی فراخوانی میشه احتمالا داخل functions.php باشه، داخل فایل های قالبتون دنبایل اون متن بگردید 4 نقل قول لینک به ارسال
yazdaniwp 1,008 ارسال شده در 28 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 28 مهر در در ۱۳۹۹/۷/۲۷ در 20:09، saeed450 گفته است : سپاس نوشته رو اضافه کردم، اما سایتی که قالب رو ازش گرفتم پایین نوشته اجرا شده توسط : (اسم سایت)، میخوام عوضش کنم بنویسم قالب از : (اسم سایت) اما داخل فوتر پی اچ پی نوشتشو پیداش نمیکنم ! داخل تنظیمات قالب یا منوی نمایش > ابزارکها رو هم بررسی کنید. 4 نقل قول لینک به ارسال
saeed450 48 ارسال شده در 8 آبان مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 آبان (ویرایش شده) در در ۱۳۹۹/۷/۲۸ در 03:19، asadiy4n گفته است : اون متن از یه جایی فراخوانی میشه احتمالا داخل functions.php باشه، داخل فایل های قالبتون دنبایل اون متن بگردید پوسته اصلی و انگلیسی رو گرفتم و با افزونه، فونت سایتم رو فارسی کردم الان پایین سایتم اینو نوشته حق کپی © 2020 (اسم سایتم). محفوظ است. پوسته: ColorMag کاری از ThemeGrill. قدرت گرفته توسط وردپرس. تو فانکشن فقط خط پایینی رو دیدم، خط بالایی رو چجوری میتونم ویرایش کنم؟ ویرایش شده 8 آبان توسط saeed450 نقل قول لینک به ارسال
saeed450 48 ارسال شده در 17 آبان مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 17 آبان در در ۱۳۹۹/۷/۲۷ در 18:53، فرشاد گوهری گفته است : سلام دوست عزیز، معمولا داخل فوتر اضافه میشه (فایل footer.php قالبتون) سلام، داخل فوتر و توابع پوسته پیدا نکردم، با اینکه پوسته اصلی رو هم نصب کردم، کجا میتونم متن کپی رایت و نویسنده قالب رو پیدا کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .