سجاد82 0 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 سلام خسته نباشید من رویه زامپ سرور مجازی وورد پرسو ریختع بودم به خوبی کارمیکرد. اومدم الان زدم پاک کردم وورد پرسو و دوباره نصبش کردم که این مشکل به من میگه خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده احتمالاً نام کاربری یا رمز عبورتان در wp-config.php اشتباه است یا ارتباط با پایگاهداده به هر دلیلی در localhost برقرار نیست. ممکن است پایگاهداده شما از دسترس خارج شده باشد. مطمئن هستید که نام کاربری و رمزعبور شما درست هستند؟ اطمیمنان دارید که نام میزبان را درست تایپ کردهاید؟ آیا از کارکرد درست پایگاهداده سرور اطمینان دارید؟ اگر از معنی دقیق این واژگان مطمئن نیستید، احتمالا باید با مدیر سرویس میزبانی خود تماس بگیرید. در صورتی که به کمک بیشتری نیاز دارید، میتوانید در انجمن پشتیبانی وردپرس به دنبال یافتن راهحل باشید. تلاش دوباره واقعا موندم باید چیکار کنماگه کسی میدونه راهنماییم کنه طبق اموزش نصبشم انجام دادم.قدیم نصبش کردم ولی الان این ارور میدم با تشکر لینک به ارسال
Mhnz 11 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 5 دقیقه قبل، سجاد82 گفته است : سلام خسته نباشید من رویه زامپ سرور مجازی وورد پرسو ریختع بودم به خوبی کارمیکرد. اومدم الان زدم پاک کردم وورد پرسو و دوباره نصبش کردم که این مشکل به من میگه خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده احتمالاً نام کاربری یا رمز عبورتان در wp-config.php اشتباه است یا ارتباط با پایگاهداده به هر دلیلی در localhost برقرار نیست. ممکن است پایگاهداده شما از دسترس خارج شده باشد. مطمئن هستید که نام کاربری و رمزعبور شما درست هستند؟ اطمیمنان دارید که نام میزبان را درست تایپ کردهاید؟ آیا از کارکرد درست پایگاهداده سرور اطمینان دارید؟ اگر از معنی دقیق این واژگان مطمئن نیستید، احتمالا باید با مدیر سرویس میزبانی خود تماس بگیرید. در صورتی که به کمک بیشتری نیاز دارید، میتوانید در انجمن پشتیبانی وردپرس به دنبال یافتن راهحل باشید. تلاش دوباره واقعا موندم باید چیکار کنماگه کسی میدونه راهنماییم کنه طبق اموزش نصبشم انجام دادم.قدیم نصبش کردم ولی الان این ارور میدم با تشکر وقت بخیر ابتدا از طریق هاست نام فایل wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر بدید بعد برید و روی دکمه edit بزنید تا ویرایش کنید فایل رو عبارت data username رو پیدا کنید و تغییر بدید به نام دیتابیستون و بقیه موارد هم به همین شکل و ذخیره کنید و ادرس سایت رو بزنید و راه اندازی کنید. لینک به ارسال
سجاد82 0 ارسال شده در مهر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در هم اکنون، Mhnz گفته است : وقت بخیر ابتدا از طریق هاست نام فایل wp-config-sample.php رو به wp-config.php تغییر بدید بعد برید و روی دکمه edit بزنید تا ویرایش کنید فایل رو عبارت data username رو پیدا کنید و تغییر بدید به نام دیتابیستون و بقیه موارد هم به همین شکل و ذخیره کنید و ادرس سایت رو بزنید و راه اندازی کنید. یه جایی هست ویدیو بگه من متوجه نشدم حرفه ای هم نیستم. یه کم بیشتر راهنماییی میکیند مسیرارو لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 1 ساعت قبل، سجاد82 گفته است : یه جایی هست ویدیو بگه من متوجه نشدم حرفه ای هم نیستم. یه کم بیشتر راهنماییی میکیند مسیرارو سلام به انجمن خوش آمدید https://www.aparat.com/v/ZKk1E 1 لینک به ارسال
سجاد82 0 ارسال شده در مهر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در هم اکنون، asadiy4n گفته است : سلام به انجمن خوش آمدید https://www.aparat.com/v/ZKk1E یه یوسر داشت که من نداشتم تو پی اچ پی مای ادمینم نتونست کمکم کنه لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 ببینید خیلی راحت هست شما اول یک دیتابیس ایجاد میکنید مثال با نام mydbfirst بعد داخل wp-config وردپرس به این شکل عمل می کنید define( 'DB_NAME', 'mydbfirst' ); /** MySQL database username */ define( 'DB_USER', 'root' ); /** MySQL database password */ define( 'DB_PASSWORD', '' ); /** MySQL hostname */ define( 'DB_HOST', 'localhost' ); و بعد مراحل نصب آغاز میشه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری