coder000 3 ارسال شده در 5 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 5 مهر سلام وقت بخیر من اولین بار هست می خوام دامین ir ثبت کنم. اگر دوستان راهنمایی کنن ممنون می شم. من به خاطر اسپم و مزاحمت می خوام کد پستی و شماره تلفن رو فیک بزنم ولی بقیه اطلاعات حقیقی هست.امکانش هست بعد از مدتی کار کردن و ... بتونم شمارو تغییر بدم و اونم حقیقی وارد کنم ؟؟ نقل قول لینک به ارسال
coder000 3 ارسال شده در 5 مهر مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 5 مهر بله می دونم در نیک باید ثبت نام کنم.من فقط شماره موبایل و کد پستی رو می خوام فیک بزنم بقیه موارد حقیقیه. این دوتا مشکلی پیش میاره؟ نقل قول لینک به ارسال
mrwebmaster 0 ارسال شده در 6 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 6 مهر در 16 ساعت قبل، coder000 گفته است : بله می دونم در نیک باید ثبت نام کنم.من فقط شماره موبایل و کد پستی رو می خوام فیک بزنم بقیه موارد حقیقیه. این دوتا مشکلی پیش میاره؟ فیک وارد کردن مشخصات از جمله شماره و ... مشکلی نداره و اعتبار سنجی نمیشه ، ممکنه زمان انتقال مالکیت دامنه به شخصی دیگه به مشکل بخورید یا برای تعهدنامه ها نیاز به مدارک باشه که در صورت مغایرت مشخصات , مشخصات حقیقی رو مجبور میشید وارد کنید نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 1,976 ارسال شده در 6 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 6 مهر در 22 ساعت قبل، coder000 گفته است : امکانش هست بعد از مدتی کار کردن و ... بتونم شمارو تغییر بدم و اونم حقیقی وارد کنم ؟؟ سلام بنظرم شما لینک زیر رو مطالعه کنید هیچ کسی بهتر از سایت مرجع نمیتونه راهنماییتون کنه https://www.nic.ir/Frequently_Asked_Questions 2 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .