amirakbarii 0 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 سلام چجوری می تونم برای سایتمون همچین چیزی درست کنم یه سوال دیگه وقتی می خوام خیریه مون رو توی گوگل مپ اد کنم نمی زاره و میگه شما تحریمید پس بقیه چوری بیزینسشون رو اد کردن؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 2 ساعت قبل، amirakbarii گفته است : چجوری می تونم برای سایتمون همچین چیزی درست کنم سلام برای این مورد https://developers.google.com/search/docs/data-types/local-business https://schema.org/LocalBusiness 2 لینک به ارسال
mrwebmaster 0 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 3 ساعت قبل، amirakbarii گفته است : سلام یه سوال دیگه وقتی می خوام خیریه مون رو توی گوگل مپ اد کنم نمی زاره و میگه شما تحریمید پس بقیه چوری بیزینسشون رو اد کردن؟ نیاز نیست شما حتما به عنوان یک اکانت بیزینسی مکان رو ادد کنید , کافیه برید توی گوگل مپ , add a missing place و مکان مورد نظر خودتون رو اضافه کنید , بعد از تایید گوگل در نقشه نمایش داده میشه اگر نیاز دارید از این امکان استفاده کنید , باید اکانت جدید گوگل با ای پی غیر از ایران بسازید و نوع اکانت رو , اکانت برای مدیریت بیزینس انتخاب کنید , در این صورت گزینه هایی که با اکانت عادیتون وجود نداشته فعال میشه اما در کل روی نقشه ایران این امکانات غیرفعاله و مکان یابی دستگاه رو که روشن کنید و بخواید کاری انجام بدید نمیتونید , شاید الان این محدودیت برداشته شده میتونید با روشی که گفتم تست کنید لینک به ارسال
kasra.geladiator 72 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 5 ساعت قبل، amirakbarii گفته است : سلام چجوری می تونم برای سایتمون همچین چیزی درست کنم یه سوال دیگه وقتی می خوام خیریه مون رو توی گوگل مپ اد کنم نمی زاره و میگه شما تحریمید پس بقیه چوری بیزینسشون رو اد کردن؟ سلام منم برای شرکت کسب و کار خاستم بسازم میگه کشور شما تحریمه قبول نمیکرد اما امروز صبح از نقشه گوگل به همین روشی ک دوستمون بالا گفت add a missing place رو میزنی اون مکانی ک هستی انتخاب میکنی اسم و تلفن و... وارد میکنی در اخر تایید میزنی ایمیل برات میاد من بعد از 5 دقیقه اومد به انگلیسی نوشته بود ک مکان مکان شما تایید شد تا کمتر از 24 ساعت در گوگل نشان داده میشود الان حدود 7 ساعت گذشته و الان توی گوگل اونجوری میاد :)) لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری