reza10 7 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 با سلام من افزونه Parsi date رو برای اصلاح تایخ های سایتم نصب کردم و برای سئو هم افزونه rankmath رو دارم ظاهرا این دو با هم مشکل دارن و من هر روز این ارور رو میگیرم جزئیات خطا =================== یک خطا از نوع E_ERROR در خط 79 از پرونده //plugins/seo-by-rank-math/includes/class-helper.php رخ داد. پیام خطا: Uncaught Exception: DateTime::__construct(): Failed to parse time string (۱۳۹۹-۰۶-۲۸ ۲۱:۰۸:۱۷) at position 0 (�): Unexpected character in/plugins/seo-by-rank-math/includes/class-helper.php:79 Stack trace: #0 //plugins/seo-by-rank-math/includes/class-helper.php(79): DateTime->__construct('\xDB\xB1\xDB\xB3\xDB\xB9\xDB\xB9-\xDB\xB0\xDB\xB6-\xDB...') #1 /h/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/search-console/class-search-console.php(141): RankMath\Helper::get_midnight('\xDB\xB1\xDB\xB3\xDB\xB9\xDB\xB9-\xDB\xB0\xDB\xB6-\xDB...') #2 //wp-includes/class-wp-hook.php(287): RankMath\Search_Console\Search_Console->dashboard_widget() #3 //wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /h ظاهرا با تاریخ مشکل داره و تیم سازنده پلاگین سئو هم تایید کردند که مشکل با پلاگین تاریخ شمسی دارن لطفا راهنماییم کنیم که چطور مشکل رو حل کنم ؟ چطور میشه کلاس های این پلاگین رو از تاریخ شمسی جدا کرد ؟ ممنون 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 سلام ممنون بابت اطلاع رسانی، این مورد رو بررسی و بهتون اطلاع میدیم. 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری