saeedsaeed 19 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) من وقتی وارد سی پنل می شم این ارور رو نشون میدهTRIAL LICENSEThis copy is a trial version and will expire at the end of the trial term. You will need to upgrade to a paid copy to continue using the software after that termبعد به فروشنده هاست که میگم میگه مشکلی ندارهبعد این ارور چه مشکلاتی رو به وجود میاره ویرایش شده بهمن 91 توسط saeedsaeed لینک به ارسال
alireza1375 892 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 من درست از cpanel سر در نمی یارم ولی فکر کنم مربوط به این باشد که نسخه cpanel هاست شما آزمایشی است و به زودی زمان استفاده از آن تمام می شود. 2 لینک به ارسال
AliReza Online 116 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 این ارور مشکلی به وحود نمیاره، نشون میده که سی پنل سرور تریاله، طبیعتا بعد یه مدت فروشنده رفعش خواهد کرد. (حال یا می خره یا از یه نسخه نال استفاده میکنه) 2 لینک به ارسال
saeedsaeed 19 ارسال شده در بهمن 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 کسی دقیقا نمیدونه چی هست میخوام اگه مشکل بدی هست سرویس هاست رو عوض کنم لینک به ارسال
alireza1375 892 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 خوب سعی کن یک بک آپ از سایت بگیری که خیالت جمع بشه که اگر اتفاقی افتاد نگران سایت نباشی. لینک به ارسال
mehral 785 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سی پنل برای ایران تحریم هست در نتیجه هاست های ایرانی از نسخه تریال استفاده می کنن اگه تا حالا با نسخه اورجینال cpanel کار کرده باشین می بینید بیشتر امکانات در سی پنل موجود در سی پنل هاست های ایرانی نیست . 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری