mohsen_s 13 ارسال شده در 8 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 8 شهریور دوستان من یک سری فایل جا به جا کردم ناخواسته که سایتم کلا ریخت بهم یعنی اصلا بالا نمیاد . صحفه اصلی که کلا 404 میده . و ایندکس هم یه چیزی میاره بالا . بک اپ هم نمی تونم بریزم ممنون می شم در راستای مشکلم یه ویدو اپلود کردم ممنون می شم . ویدو رو نگاه کنید و اگر راه حلی به ذهنتون میرسه بهم کمک کنید . ممنونم ScreenRecorderProject7.mkv نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,392 ارسال شده در 8 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 8 شهریور سلام عزیز شما وردپرس سایتت رو پاک کردی. محتوای فعلی public_html رو زیپ کن و دانلودش کن. بعدش public_html رو کامل خالی کن. بعد یه وردپرس کامل آپلود کن داخل public_html. بعد پوشه ای که اول کار گفتم زیپ کنی و دانلود کنی رو بریز داخل پوشه wp-content وردپرس جدیدت. البته باید حواست باشه حتما extract بشه.. تا اینجا رو اگه درست انجام بدی و اتصال دیتابیس رو هم از داخل wp-config.php اوکی کنی و قالب و افزونه هات سالم باشن سایت میاد بالا. ولی چون حس می کنم با فایل های وردپرس زیاد آشنا نیستی به همون هاستینگ بگو بکاپ برگردونه. بی دردسر تره برات. 2 نقل قول لینک به ارسال
mohsen_s 13 ارسال شده در 8 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 شهریور سلام . ممنون که وقت گذاشتید هم نگاه کردید هم جواب دادید ممنونم . منتها من بک اپ دارم . خواستم بریزم بک اپ رو ارور میداد ! نقل قول لینک به ارسال
mohsen_s 13 ارسال شده در 8 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 شهریور از حضور گرمتون ممنونم سرور بک اپ ر و برگدوند و مشکلم حل شد منتها اگر بگید اون ارور برای چی داده می شد ؟ که به تجربیاتم زیاد شه ممنون می شم . البته شاید هنوزم بده چون چک نکردم ! نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,392 ارسال شده در 9 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 9 شهریور فایل های وردپرس پاک شده بود عزیز نقل قول لینک به ارسال
mohsen_s 13 ارسال شده در 9 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 9 شهریور ممنون از راهنمایتون . پاینده پیروز موفق باشید . نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .