mahdee313 0 ارسال شده در مرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 سلام بر دوستان عزیز مشکلی که دارم وقتی که سایت رو روی هاست اپلود میکنم و کد های مربوط به فونت رو مینویسم بعدش فونت ها لود نمیشه و فونت پیش فرض نشون میده کمک کنید ممنون کد فونتم این هست لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1681 ارسال شده در مرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 در 2 ساعت قبل، mahdee313 گفته است : سلام بر دوستان عزیز مشکلی که دارم وقتی که سایت رو روی هاست اپلود میکنم و کد های مربوط به فونت رو مینویسم بعدش فونت ها لود نمیشه و فونت پیش فرض نشون میده کمک کنید ممنون کد فونتم این هست سلام، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید، آدرسی که وارد کردید درسته؟ فونتهاتون توی چه مسیری از هاست قرار داره؟ 1 لینک به ارسال
mahdee313 0 ارسال شده در مرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 در 2 ساعت قبل، فرشاد گوهری گفته است : سلام، به انجمن وردپرس پارسی خوش اومدید، آدرسی که وارد کردید درسته؟ فونتهاتون توی چه مسیری از هاست قرار داره؟ htdocs/wp-content/themes/site/fonts/myfont لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در مرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 در 4 ساعت قبل، mahdee313 گفته است : htdocs/wp-content/themes/site/fonts/myfont مسير فونت ها رو اشتباه وارد کرديد ! لطفاً اطلاعات زير رو بديد تا کد CSS درست رو براتون اصلاح کنيم 1 : مسير فايل CSS شما که فونت ها رو معرفی کريد توش ؟ 2 : آدرس سايت ( بصورت کد ) ارسال کنيد 3 : آدرس فايل فونت ها 1 لینک به ارسال
mahdee313 0 ارسال شده در مرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 نه اشتباه نکنید دوست عزیز این ادرسی که دادم مال خود فونت بود نه ادرسی که دادم به css ادرس استایلم در خود روت سایت ادرسی که دادم به استایل fonts/myfont لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 99 در 5 ساعت قبل، mahdee313 گفته است : ادرسی که دادم به استایل fonts/myfont ادرس آنلاین قرار بدید درست کنم براتون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری