miraziz 26 ارسال شده در 1 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 1 مرداد (ویرایش شده) سلام. دوستان کد زیر یک کپی 55*55 از عکسهای من ایجاد میکنه. حالا می خواستم سایز 75 را هم بهش اضافه کنم. یعنی هم یک سایز 55*55 و یک سایز 757*75 از تصویر آپلود شده ایجاد کند. چه تغییری باید تو کد انجام بدم؟ add_image_size( 'post-image', 55, 55, true ); از این کد من برای عکس هر دسته استفاده می کنم. 55*55 برای موبایل و 75*75 برای نسخته دسکتاپ ویرایش شده 1 مرداد توسط miraziz نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 1,882 ارسال شده در 1 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 1 مرداد تغییر نمیخواد باید اضافه کنید add_image_size( 'post-image', 55, 55, true ); add_image_size( 'post-image-75', 75, 75, true ); اطلاعات بیشتر https://developer.wordpress.org/reference/functions/add_image_size/ 2 نقل قول لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در 2 مرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 2 مرداد در 17 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : تغییر نمیخواد باید اضافه کنید add_image_size( 'post-image', 55, 55, true ); add_image_size( 'post-image-75', 75, 75, true ); خیلی ممنون. بله درست شد. من فقط اون 75 را آخر post-image اضافه نمی کردم. فقط حالا در قالب من در حالت دسکتاب که عکس دسته بندی 75*75 است، نسخه ی برش یافتهی 75 از عکس را فراخوانی میکنه. ولی در نسخه موبایل که اندازه عکس را 55*55 داده آم نسخه برش یافتهی 150*150 را فراخوانی میکنه. چرا در حالت موبایل اتوماتیک عکس 55*55 را برنمیداره؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 1,882 ارسال شده در 2 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 2 مرداد در 1 ساعت قبل، miraziz گفته است : من فقط اون 75 را آخر post-image اضافه نمی کردم خب شما وقتی عکس جدید اضافه میکنید باید اسمشم تغییر بدید دیگه چون قراره با این اسم فراخونی بشه the_post_thumbnail( 'post-image-75' ); در 1 ساعت قبل، miraziz گفته است : نسخه موبایل که اندازه عکس را 55*55 داده آم نسخه برش یافتهی 150*150 را فراخوانی میکنه. چک کنید ببینید اسمش رو درست وارد کردید 1 نقل قول لینک به ارسال
miraziz 26 ارسال شده در 5 مرداد مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 5 مرداد در در ۱۳۹۹/۵/۲ در 15:34، asadiy4n گفته است : چک کنید ببینید اسمش رو درست وارد کردید نه درست نشد. باز همون سایز 150*150 را فراخوانی میکنه این آدرس سایت است http://echolalia.ir/ نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,085 ارسال شده در 9 مرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 9 مرداد سلام کدی که بالاتر گذاشته شده کد تعریف اندازه هست و کد بعدی کد استفاده از اسم و اندازه تعریف شده هست هر دو مورد تنظیم شده؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .