رفتن به مطلب

افزودن متن پیشفرض به ابتدای ادیتور


پست های پیشنهاد شده

من می خواستم یه متن پیشفرض مثل: به گزارش (نام سایت) ، به ابتدای ادیتور بصورت پیشفرض اضافه کنم که هر بار مجبور نباشم بنویسم

متنم رو در فایل single.php و بعد از کد setPostViews میذارم. اما مشکلی که هست بعد از متنم یه اینتر میخوره و نوشته ها سطر بعدی میرن، در حالی که من میخوام در ادامه متنم نوشته قرار بگیره

آیا راه حلی داره؟

لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، mortex3000 گفته است :

من می خواستم یه متن پیشفرض مثل: به گزارش (نام سایت) ، به ابتدای ادیتور بصورت پیشفرض اضافه کنم که هر بار مجبور نباشم بنویسم

متنم رو در فایل single.php و بعد از کد setPostViews میذارم. اما مشکلی که هست بعد از متنم یه اینتر میخوره و نوشته ها سطر بعدی میرن، در حالی که من میخوام در ادامه متنم نوشته قرار بگیره

آیا راه حلی داره؟

متن رو قبل از <?php the_content(""); ?>

قرار بدید و از <br> هم استفاده نکنید

لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، mortex3000 گفته است :

من می خواستم یه متن پیشفرض مثل: به گزارش (نام سایت) ، به ابتدای ادیتور بصورت پیشفرض اضافه کنم که هر بار مجبور نباشم بنویسم

متنم رو در فایل single.php و بعد از کد setPostViews میذارم. اما مشکلی که هست بعد از متنم یه اینتر میخوره و نوشته ها سطر بعدی میرن، در حالی که من میخوام در ادامه متنم نوشته قرار بگیره

آیا راه حلی داره؟

بهتره که از زمینه های دلخواه استفاده کنید افزونه acf رو نصب کنید و و طبق گفته دوستمون قبل از the_content زمینه دلخواهتون رو اضافه کنید

استفاده از زمینه این خوبی رو داره که شما نام سایتی رو که منبع پستتون هست رو برای هر پست میتونید تغییر بدید و اگر در یک پست ازش استفاده نکردید به گزارش (نام سایت) رو نشون نمیده

<?php 
	if( get_field('نام زمینه') ) {the_field('field');} 
	else {//هرچیزی }
	the_content();
?>

 

لینک به ارسال

سلام من با افرونه Admin Columns تاریخ عضویت کاربران رو به بخش کاربران اضافه کردم . حالا میخوام ستون تاریخ عضویت کاربران رو سورت کنم . یعنی در لیست کاربران، بتونم آنها رو به ترتیب آخرین کاربرانی که عضو شدن ببینم

لینک به ارسال

فقط جمله "به گزارش سایت" رو میذارم ، همونطور که گفتم اگه قبل از setPostViews بذارم که تو متن پیشفرض درج میشه ولی ادامه نوشته سطر بعد میره و اگر هم قبل the_content() بذارم که اصلا صفحه بالا نمیاد

لینک به ارسال
در در ۱۳۹۹/۴/۴ در 16:49، asadiy4n گفته است :

باید به این شکل اضافه کنید

پوزش بابت بهمریختگی با گوشی هستم

اگر مشکلتون حل نشد کدتون رو بذارید 

 

ممنون کد رو همونجایی که شما گفتین گذاشتم اما مشکل اینه که نوشته های بعدی میره سطر بعد یعنی اینجوری میشه:

به گزارش سایت

ادامه نوشته اینجا می آید

لینک به ارسال
در در ۱۳۹۹/۴/۸ در 05:38، asadiy4n گفته است :

به این شکل قرار بدید 

به کلاستون استایل float:right بدید ببینید درست میشه یا نه  اگر نشد ادرس صفحه رو قرار بدید

با float که درست نشد، منظورتون از آدرس صفحه چیه؟

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...