sonic69 0 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام رفقا پیوستن خودم رو به جامعه وردپرس کارا خوش آمد می گم :) تازه واردم تو دنیای وردپرس و نیاز به کمک دوستانم دارم. یه قالب مناسب برای سایت شخصی نیاز دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید برای پیدا کردن لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام خیلی خوشحال شدیم قدم رنجه فرمودین https://wordpress.org/themes/ رایگان انتخاب قالب بسته به سلیقتون داره 1 لینک به ارسال
sonic69 0 ارسال شده در خرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 ممنونم ازت اما خب تازه واردم و دوستان اطلاعات بیشتری نسبت به من دارند خواستم از تجربه دوستان برای رسیدن سریع تر به یه قالب استفاده کنم. اگر چیزی مد نظر رفقا باشه که در اختیار من قرار بدند سپاسگذار خواهم بود لینک به ارسال
sonic69 0 ارسال شده در خرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 فعالیت تو انجمن کم هست یااین بحث من دیده نشده یا اینکه بحث بقدری تکراری و غیر مفید هست که دوستان ترجیح میدند شرکت نکنند ؟ :) لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 ببینید یکی از دوستان قدیمی و با ارزش همه توسعه دهندگان Google هست که با کمی سرچ میشه گفت بی مقدار قالب با انواع و اقسام با کنترل و دسته بندی و فیلتر خاص میتونید در آنها پیدا کنید هر شخصی با توجه به نیاز خودش پیشنهاد قالب خوب میدهد پس بهتره شما هم با توجه به نیاز خودتون به دنبال پوسته مورد نظرتون باشید لینک به ارسال
sonic69 0 ارسال شده در خرداد 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 زنده باشی @Black_Sky عزیز حق با شماست& اما من شخصا احترام بیشتری به تجربه افرادی مثل شما که سالهاست با این سیستم کار می کنند قائل هستم تا نتایجی که از گوگل دریافت می کنم. به همین دلیل جسارت کردم و چنین موضوعی رو ایجاد کردم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری