alis7k 0 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 دوستان سلام یه مشکلی برام پیش اومده هر قالبی رو که نصب میکنم تصاویر محصولا تار هست و وقتی روی محصولات کلیک میکنم و میرم داخل صفحه ی خودشون کاملا واضح و درست نمایش داده میشه. نکته جالب اینجاست وقتی دوباره برمیگردم به صفحه اصلی سایت اون محصولی که روش کلیک کرده بودم تصویرش واضح شده! چند تا اسکرین شات براتون میزارم اگه راهی هست لطفا بگید درستش کنم لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام می تونه مشکل از استایل های اضافی سایت باشه که روی سایت اعمال شده با تغییر پوسته هم از بین نمیره یا ممکنه مشکل از یک افزونه باشه که استایل های اضافی اضافه می کنه بررسی کنید احتمالا مشکل از همین ها باشه لینک به ارسال
rokhsareh 0 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام منم همین مشکل رو دارم و دقیقا بعد از به روزرسانی ووکامرس به وجود اومد... تصاویر محصول تار شده... البته نه به این اندازه که برای alis7k شده... من گالری محصول رو از المنتور اضافه کردم... هیچ گزینه ای هم به غیر از ابعاد تصویر برای محصول نداره... در ابعاد کامل هم که قرار میدم باز تاره... فقط فرقش اینه که وقتی روش کلیک می کنی واضح میشه... افزونه عدم تغییر حجم عکس توسط وردپرس رو هم نصب کردم فایده ای نداشت. یک نفر گفت عکس ها رو به png تغییر بدم... دادم اون هم فایده ای نداشت. تصویر اصلی هم کیفیت خوب و حجم متعادلی داره در حد 50 کیلوبایت در نهایت... نمی خوام ردیف ستون ها رو انقدر زیاد کنم تا تاری به چشم نیاد کسی هست که بتونه راهنمایی و کمک کنه که چطور مشکل رو میشه حل کرد... لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام ادرس سایت رو برای یررسی بیشتر قرار بدید لینک به ارسال
mina.sh 0 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام و عرض ادب من هم مشکل rokhsareh رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
kamaalix 10 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در در ۱۴۰۰/۱۰/۶ در 14:52، mina.sh گفته است : سلام و عرض ادب من هم مشکل rokhsareh رو دارم ممنون میشم راهنمایی کنید سلام به احتمال خیلی زیاد این مشکل به سایز تصاویر شما بر میگرده! برید به > نمایش > سفارشی سازی > ووکامرس > تصاویر محصول و اونجا موارد رو تغییر بدید. 1 لینک به ارسال
مهرداد عزیزی 0 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در 07:12، kamaalix گفته است : سلام به احتمال خیلی زیاد این مشکل به سایز تصاویر شما بر میگرده! برید به > نمایش > سفارشی سازی > ووکامرس > تصاویر محصول و اونجا موارد رو تغییر بدید. سلام داداش دمت گرم ،، مشکل من حل شد دقیقا دقیقا رفتی سر اصل مطلب من گزینه هاشو عوض کردم گذاشتم رو 8000 درست شد این مشکل یه مدتی بود منو کلافه کرده بود لینک به ارسال
kimiakoodpars 0 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 در در ۱۳۹۹/۴/۳ در 21:35، 1563 گفته است : استایل هارو چک کنید. در در ۱۴۰۰/۲/۴ در 18:13، asadiy4n گفته است : سلام ادرس سایت رو برای یررسی بیشتر قرار بدید سلام منم این مشکل رو دارم و نمیدونم باید چطور این مشکل رو حل کنم اگر امکان داره منو راهنمایی کنید. لینک به ارسال
kimiakoodpars 0 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام منم در سایتم با این مشکل مواجه هستم و نمیتونم تار بودن عکس محصولات در صفحه فروشگاه رو حل کنم میشه راهنمایی بفرمایید؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری