رفتن به مطلب
saeedator

مشکل در نام نوشته و ارور The requested document was not found on this server.

پست های پیشنهاد شده

سلام

چند روز پیش دیدم روی بعضی از پست ها این خطا ظاهر میشه:


Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 659

Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 662

Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-includes/theme-compat/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 665

 
 

سعی کردم رفعش کنم ولی نتونستم
یکی از دوستان گفت پیوند یکتا رو بذار روی حالت ساده
دوباره بذار رو نام نوشته
گذاشتم
حالا وقتی میذارم رو نام نوشته پست رو که کلیک میکنی میره رو صفحه اول

دیتا بیس رو بررسی کردم
وقتی یه جدول پست دیگه از سایت دیگه ای رو دیتا بیس آپ میکنم درست نمایش میده و پست رو با نامک درست تو نوار آدرس باز میکنه و به صفحه اصلی ارجاع نمیده

اما جدول خود سایت رو که میذارم باز همهون میشه

سطر نام نوشته تو دیتابیس رو هم بررسی میکنم همه چیش درسته

از پلاگین های ریدایرکت هم استفاده کردم

ولی مشکل حل نشد و پست هایی که ایندکس شده الان وقتی رو لینک گوگلش کلیک میکنی این ارور میاد

Not Found

The requested document was not found on this server

اگر از دوستان کسی میدونه راه حل مشکل رو راهنمایی کنه ممنون میشم

سپاس فراوان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

محتوای htaccess رو پاک کنید و تست کنید. پیوند یکتا رو هم روی حالت قبلی برگردونید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، SM-Mahdavi گفته است :

سلام

محتوای htaccess رو پاک کنید و تست کنید. پیوند یکتا رو هم روی حالت قبلی برگردونید.

سلام؛ این کار رو هم انجام دادم ولی نشد متاسفانه :(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، saeedator گفته است :

سلام؛ این کار رو هم انجام دادم ولی نشد متاسفانه :(

اوّل فايل .htaccess رو تغيير نام بديد به .htaccess.old
يک فايل .htaccess جديد درست کنيد و محتويات زير رو توش بزاريد و Save کنيد ببينيد درست شد ؟

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]

# END WordPress

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 21 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

اوّل فايل .htaccess رو تغيير نام بديد به .htaccess.old
يک فايل .htaccess جديد درست کنيد و محتويات زير رو توش بزاريد و Save کنيد ببينيد درست شد ؟


# BEGIN WordPress

RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]

# END WordPress

 

سلام، نه نشد :( البته این کدارو قبلا گذاشته بودم ولی سر این قضیه پاک کردم، یه نکته ای که ابتدا عرض کردم این بود که ظاهرا تو جداول دیتابیس postname رو اصن تشخیص نمیده که بخواد ترمیمش کنه یا ریدایرکت و ...

و وقتی یجدول پست دیگه از یه سایت دیگه میذارم همه چی درست میشه!

البته حدس میزنم که سایر دوستان هم به این مشکل بر خوردن قبلا و حتما ی راه حلی داره ولی فعلا که داستان دارم من

اگر راه حل دیگه ای بنظرتون داره بفرمایید تست کنم

ممنون از لطفتون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، saeedator گفته است :

سلام، نه نشد :( البته این کدارو قبلا گذاشته بودم ولی سر این قضیه پاک کردم، یه نکته ای که ابتدا عرض کردم این بود که ظاهرا تو جداول دیتابیس postname رو اصن تشخیص نمیده که بخواد ترمیمش کنه یا ریدایرکت و ...

و وقتی یجدول پست دیگه از یه سایت دیگه میذارم همه چی درست میشه!

البته حدس میزنم که سایر دوستان هم به این مشکل بر خوردن قبلا و حتما ی راه حلی داره ولی فعلا که داستان دارم من

اگر راه حل دیگه ای بنظرتون داره بفرمایید تست کنم

ممنون از لطفتون

چطور شد که اين Warning رو دريافت کرديد؟
مشکل دقيقاً از کجا شروع شد ؟
فکر نمی کنم به تيبل ديتابيس ربطی داشته باشه . شايد نبايد تغييری ميداديد توش
مشکل می تونه بخاطر يه پلاگين هم باشه !

پلاگين ها رو غير فعال کرديد و ببينيد مشکل هنوز هست يا نه ؟ تم رو عوض کرديد تست کنيد ؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

چطور شد که اين Warning رو دريافت کرديد؟
مشکل دقيقاً از کجا شروع شد ؟
فکر نمی کنم به تيبل ديتابيس ربطی داشته باشه . شايد نبايد تغييری ميداديد توش
مشکل می تونه بخاطر يه پلاگين هم باشه !

پلاگين ها رو غير فعال کرديد و ببينيد مشکل هنوز هست يا نه ؟ تم رو عوض کرديد تست کنيد ؟

 

والا اولش فک میکنم از wp-rocket شرو شد، بعد فک کنم سرایت کرده بود به یوآست و یوآست نمیتونست جداول دیتابیس رو بسازه
با پشتیبانی هاستم صبت کردم گفتن نه ربطی به تنظیمات سمت سرور نداره
پلاگین پاک کردم، نصب کردم، از جاهای مختلف دان کردم و نصب کردم هیچ تاثیری نداشت و اون ارور بلندی که ابتدای بحث درج کردم میومد

تا پریروز که یکی از دوستان گفت تنظیمات پیوند یکتارو بذار رو ساده دوباره برگردون که دیگه برنمیگرده رو نام نوشته

تم رو هم عوض کردم نشد


به جداول دست نزدم

ازش بکاپ گرفتم

روی ی دامنه دیگه وردپرس نصب کردم

اون جداول رو روی اون تست کردم

رو اون که میبرم اونم خراب میشه

جداول خودشو فعال میکنم درست میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، saeedator گفته است :

والا اولش فک میکنم از wp-rocket شرو شد، بعد فک کنم سرایت کرده بود به یوآست و یوآست نمیتونست جداول دیتابیس رو بسازه
با پشتیبانی هاستم صبت کردم گفتن نه ربطی به تنظیمات سمت سرور نداره
پلاگین پاک کردم، نصب کردم، از جاهای مختلف دان کردم و نصب کردم هیچ تاثیری نداشت و اون ارور بلندی که ابتدای بحث درج کردم میومد

تا پریروز که یکی از دوستان گفت تنظیمات پیوند یکتارو بذار رو ساده دوباره برگردون که دیگه برنمیگرده رو نام نوشته

تم رو هم عوض کردم نشد


به جداول دست نزدم

ازش بکاپ گرفتم

روی ی دامنه دیگه وردپرس نصب کردم

اون جداول رو روی اون تست کردم

رو اون که میبرم اونم خراب میشه

جداول خودشو فعال میکنم درست میشه

اوّلاً که اشتباه نکنيد اون خط ها خطا نيستن بلکه Warning هستن و اگه سايت شما بدون مشکل داره کار ميکنه برای اينکه Warning ها ديده نشه ميتونيد از
فايل wp-config.php خط Debug رو پيدا کنيد False کنيد تا Warning ها نمايش داده نشه ! و اين Warning ميتونه بخاطر يه افزونه باشه
مثلا يه افزونه که قديمی بوده و قبلاً با يه ورژن از PHP که رو هاستتون بوده داشته خوب کار ميکرده ... ورژن PHP آپديت شده و اون افزونه با ورژن جديد دچاره اختلال شده باشه

برای عدم نمايش Warningها تو فايل WP-Config.php پيدا کنيد و به False تغيير بديد مثل کد زير :

define( 'WP_DEBUG', false );

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 21 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

اوّلاً که اشتباه نکنيد اون خط ها خطا نيستن بلکه Warning هستن و اگه سايت شما بدون مشکل داره کار ميکنه برای اينکه Warning ها ديده نشه ميتونيد از
فايل wp-config.php خط Debug رو پيدا کنيد False کنيد تا Warning ها نمايش داده نشه ! و اين Warning ميتونه بخاطر يه افزونه باشه
مثلا يه افزونه که قديمی بوده و قبلاً با يه ورژن از PHP که رو هاستتون بوده داشته خوب کار ميکرده ... ورژن PHP آپديت شده و اون افزونه با ورژن جديد دچاره اختلال شده باشه

برای عدم نمايش Warningها تو فايل WP-Config.php پيدا کنيد و به False تغيير بديد مثل کد زير :


define( 'WP_DEBUG', false );

 

دیباگ رو هم غیر فعال کردم بازم میاد اون وارنینگ :((((
دیگه داره کلافه م میکنه |:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، saeedator گفته است :

دیباگ رو هم غیر فعال کردم بازم میاد اون وارنینگ :((((
دیگه داره کلافه م میکنه |:

اگه کد زير رو تو فايل wp-config.php داريد False کنيدش

 

define('WP_CACHE', true);

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

اگه کد زير رو تو فايل wp-config.php داريد False کنيدش

 


define('WP_CACHE', true);

 

فالس کردم نشد
الان رفتم ورژن php رو تغییر دادم وارنینگ رفت

من بخاطر این وارنینگ کوفتی پیوندارو تغییر دادم

حالا این درست شد

اون مشکلو چیکار کنم حالا؟؟ :(

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، saeedator گفته است :

فالس کردم نشد
الان رفتم ورژن php رو تغییر دادم وارنینگ رفت

من بخاطر این وارنینگ کوفتی پیوندارو تغییر دادم

حالا این درست شد

اون مشکلو چیکار کنم حالا؟؟ :(

گفتم که PHP Version !!!! احتمالاً يه افزونه ....
ديتابيس رو ريستور کنيد ...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

گفتم که PHP Version !!!! احتمالاً يه افزونه ....
ديتابيس رو ريستور کنيد ...

دیتابیس رو برای نام نوشته ریستور کنم؟
اطلاعات دیتابیس پاک نمیشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، saeedator گفته است :

دیتابیس رو برای نام نوشته ریستور کنم؟
اطلاعات دیتابیس پاک نمیشه؟

مگه نگفتيد قبل تغييرات بک آپ گرفتيد از ديتابيس ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، saeedator گفته است :

دیتابیس رو برای نام نوشته ریستور کنم؟
اطلاعات دیتابیس پاک نمیشه؟

الانم دوباره يه بک آپ بگيريد ... بعد همه table هارو Drop کنيد و بعد اون ديتابيس که قبل تغييرات Export کرده بوديد رو Import  کنيد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کاری نکنيد !
اوّل بفرمائيد چطوری قبل تغييرات بک آپ گرفتيد از ديتابيس ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 22 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

کاری نکنيد !
اوّل بفرمائيد چطوری قبل تغييرات بک آپ گرفتيد از ديتابيس ؟

رفتم رو دیتا بیس

رو سربرگ اکسپورت

دوتا گزینه بود بالاش ک گذاشتم رو دومی تیکشو

کل جداولو نشون داد که میتونسم انتخاب کنم

سلکت آل کردم

اون پایین go رو زدم و یه فایل sql خروجی داد که ازش چنباری رو سایت تستی که عرض کردم قبل تر استفاده کردم و درست کار میکرد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، saeedator گفته است :

رفتم رو دیتا بیس

رو سربرگ اکسپورت

دوتا گزینه بود بالاش ک گذاشتم رو دومی تیکشو

کل جداولو نشون داد که میتونسم انتخاب کنم

سلکت آل کردم

اون پایین go رو زدم و یه فایل sql خروجی داد که ازش چنباری رو سایت تستی که عرض کردم قبل تر استفاده کردم و درست کار میکرد

نيازی نبود Custom رو انتخاب کنيد . ديتابيس رو انتخاب ميکرديد همون quick ميگرفتيد اوکی بود
حالا همينطور که گفتم الان از ديتابيس يک بار ديگه بک آپ بگيريد
بعد جدول های ديتابيس رو Drop کنيد و بعد اون بک اوّليه قبل تغييرات رو Import کنيد !
من ولی هنوز متوجه نشدم چرا از قسمت permalink تغييرات رو مثل قبل نميکنيد و مشکل چيه ؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 8 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

نيازی نبود Custom رو انتخاب کنيد . ديتابيس رو انتخاب ميکرديد همون quick ميگرفتيد اوکی بود
حالا همينطور که گفتم الان از ديتابيس يک بار ديگه بک آپ بگيريد
بعد جدول های ديتابيس رو Drop کنيد و بعد اون بک اوّليه قبل تغييرات رو Import کنيد !
من ولی هنوز متوجه نشدم چرا از قسمت permalink تغييرات رو مثل قبل نميکنيد و مشکل چيه ؟

 

عرض کردم دیگه

وقتی میذارم رو نام نوشته ( حالت اولیه ) پست هارو که باز میکنم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 8 دقیقه قبل، saeedator گفته است :

عرض کردم دیگه

وقتی میذارم رو نام نوشته ( حالت اولیه ) پست هارو که باز میکنم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی

حالا من نمیدونما واقعا بی اطلاعم

ولی با توجه به اینکه قبلا همین خروجی دیتابیس رو بردم رو یه سایت خام و دوباره همین مشکل اونجا هم بوجود اومد( ینی ریدایرکت میشد به صفحه اصلی) بنظرتون با ریستور کردن دیتابیس مشکل حل میشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 47 دقیقه قبل، saeedator گفته است :

حالا من نمیدونما واقعا بی اطلاعم

ولی با توجه به اینکه قبلا همین خروجی دیتابیس رو بردم رو یه سایت خام و دوباره همین مشکل اونجا هم بوجود اومد( ینی ریدایرکت میشد به صفحه اصلی) بنظرتون با ریستور کردن دیتابیس مشکل حل میشه؟

چی بگم واللّه .
بايد ديد . شما يکبار ريستور کن ديتابيس رو ببين مشکل حل ميشه ؟ شايد بخاطر افزونه کش يا يه افزونه مثل اونه که داره اين اتفاق ميافته
اگه افزونه کش داريد . کش رو يکبار Clear کنيد و دوباره امتحان کنيد . آدرس سايت رو هم بديد که بشه عملاً ديد که چه اتفاقی داره ميافته

 

ویرایش شده توسط damoon_zero

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، damoon_zero گفته است :

چی بگم واللّه .
بايد ديد . شما يکبارّستور کن ديتابيس رو ببين مشکل حل ميشه ؟ شايد بخاطر افزونه کش يا يه افزونه مثل اونه که داره اين اتفاق ميافته
اگه افزونه کش داريد . کش رو يکبار Clear کنيد و دوباره امتحان کنيد . آدرس سايت رو هم بديد که بشه عملاً ديد که چه اتفاقی داره ميافته

 

https://weblight.ir/

افزونه های مربوط به کش رو همه رو پاک کردم

پوشه های مربوط به کشی که ایجاد کرده بودنم پاک کردمم

کش رو هم خالی کردم

کلا هر کاری که از دستم بر میومده کردم :)

نکته اینه که اگه من اکسپورت بگیرم

پاک کنم

دوباره فایل اکسپورت گرفته شده رو ایمپورت کنم

خب چ فرقی میکنه؟

حالا انجام میدم البته ببینیم چی میشه!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، saeedator گفته است :

https://weblight.ir/

افزونه های مربوط به کش رو همه رو پاک کردم

پوشه های مربوط به کشی که ایجاد کرده بودنم پاک کردمم

کش رو هم خالی کردم

کلا هر کاری که از دستم بر میومده کردم :)

نکته اینه که اگه من اکسپورت بگیرم

پاک کنم

دوباره فایل اکسپورت گرفته شده رو ایمپورت کنم

خب چ فرقی میکنه؟

حالا انجام میدم البته ببینیم چی میشه!

نه منظور من اينه که از وضعيت الان يک بک آپ داشته باشيد ...
بعد اون بک آپ اوّليه که قبل تغييرات گرفته بوديد رو ريستور کنيد نه اينکه الان بک آپ بگيريد بد همين بک آپ رو برگردونيد !

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

الان دقیقا یادم نیس اون موقعی ک بک آپ گرفته بودم این مشکل بوجود اومده بود یا نه
همین چند روز پیش اینکارو کردم

حالا تست میکنم ببینم چی میشه

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، saeedator گفته است :

الان دقیقا یادم نیس اون موقعی ک بک آپ گرفته بودم این مشکل بوجود اومده بود یا نه
همین چند روز پیش اینکارو کردم

حالا تست میکنم ببینم چی میشه

 

موفق باشيد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط mehdiadmin
      سلام خدمت همه seo کاران وب سایت 
      ببخشید 2 تا سوال داشتم 
      1 ) سرچ کنسول Legacy reports and tools are not available for domain properties ارور رو به من میده  و اجازه دسترسی نمیده نمیدونم چرا 
      2) در گوگل انالیتیک میخوام به سرچ کنسول وصل کنم در قسمت ادمین و سپس property setting در قسمت اد کردن سرچ کنسول سایت منو نمیاره و وصل میکنه به سرچ کنسول 
      من وریفای اکانت خودمو تو سرچ کنسول انجام دادم  تقریبا 4 روز پیش 
      نمیدونم الان باید چیکار کنم ممنون 
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط فرهاد
      سلام
       
      قبل از اینکه افزونه amp رو برای سایتم نصب کنم سئو سایت خوب بود لیننک های اول گوگل زیاد داشتم و بازدید مناسبی داشتم
       
      بعد از اینکه نسخه amp برای سایت ایجاد کردم  کم کم میزان بازدید نسخه موبایل افزایش پیدا کرد همه چی خوب داشت پیش میرفت تا اینکه گوگل در آپدیت اخیرش که یک ماه قبل انجام داد
      خیلی از صفحاتم از نتایج گوگل حذف شدن و من متوجه این داستان نبودم تا اینکه افت ناگهانی بازدید برام پیش اومد
      کنسول گوگل رو بررسی کردم و دیدم میزان بازدید از دسکتاپ کاهش و بازدید موبایل افزایش پیدا کرده و  میزان بازدید صفحات مهم که رتبه اول بود تقریبا صفر شده
      با بررسی دیدم که مشکل کنونیکال برام پیش اومده و ربات گوگل صفحات amp رو صفحه اصلی تعیین کرده و صفحات معمولی رو کپی در نظر گرفته و از نتایج گوگل حذف کرده
      الان با گوشی سرچ میکنم صفحاتی که قبلارتبه اول بودن رو میاره اما وقتی با دسکتاپ سرچ میکنم صفحات دیگری رو میاره که اصلا رتبه نداره 
       
      شما سرچ کنید گیربکس میکسر 
       
      این صفحه زیر در گوگل رتبه 1 رو داره اما در نسخه دسکتاپ نمیادش
      https://gozargah.biz/%da%af%db%8c%d8%b1%d8%a8%da%a9%d8%b3-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3%d8%b1.html  
      این صفحه نسخه موبایل است که در گوگل موبایل رتبه 1 داره
      https://gozargah.biz/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%B1.html/amp  
      چیکار کنم این مشکل رفع بشه ؟
    • توسط alinoroozi98
      با سلام دوستان من برای نوشته هام متا دیسکریپشن تنظیم می کنم ولی در گوگل هیچ کدوم رو نمایش نمی ده به نظرتون ایرادش چیه و همه رو با توضیحات متا کلی سایت نشون می ده.

    • توسط erfan98_
      سلام دوستان
      میدونیم که فایل robots باید بسته به نوع سایت و نیازهاش ساخته بشه.
      کسی میدونه چه معیارهایی رو باید ملاک قرار بدیم برای ساخت فایل ربات برای یه سایت خاص؟
       
      مثلا بستن feed
      خطاهای وبمستر و ...                         
       
      سپاس
×
×
  • اضافه کردن...