estedadrap 4 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام بنده کوئری میخوام که باهاش بتونم همزمان پست تیپ هایی که ایجاد کردم و پست های خود وردپرس رو نمایش بدم post و post_type ها درواقع میخوام داخل اسلایدری که ایجاد کردم بصورت داینامیک اطلاعات رو بگیرم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام توی کوئری post_type=nam1&nam2 همچین چیزی میشه 1 لینک به ارسال
estedadrap 4 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 2 ساعت قبل، Morteza گفته است : سلام توی کوئری post_type=nam1&nam2 همچین چیزی میشه تشکر بخاطر اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی من کوئری رو ایجاد کردم <?php query_posts(array( 'orderby' => 'date', 'order' => 'ASC', 'posts_per_page' => '4', 'post_type' => array( 'songs', 'videos','news','playlists' ), ) ); ;?> <?php while (have_posts()): the_post(); ?> حالا میخوام یمقدار کاملترش کنم میخوام به هر پست تیپ دستور بدیم که فقط یک دسته خاص رو نمایش بده که فقط تعداد یک پست از اون کتگوری نمایش داده بشه با tag_id یا taxonomy فکر کنم بشه اما تسلط کافی برای انجامش ندارم لطفا لطف کنید و برام انجامش بدید که واقعا خیلی بهش احتیاج دارم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 یعنی کوئری که از هر پست تایپ، یک دسته و از اون دسته یک نوشته رو بیاره؟ لینک به ارسال
estedadrap 4 ارسال شده در مهر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در در ۱۳۹۹/۳/۲۸ در 23:05، Morteza گفته است : یعنی کوئری که از هر پست تایپ، یک دسته و از اون دسته یک نوشته رو بیاره؟ دقیقا همین هدفی که شما اشاره کردید ایا همچین امکانی فراهم میشه؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 99 در 13 دقیقه قبل، estedadrap گفته است : دقیقا همین هدفی که شما اشاره کردید ایا همچین امکانی فراهم میشه؟ سلام فک کنم با اینطور چیزی درست بشه، تست کنید ببینید انجام میشه یا خیر خودم تست نکردم، بر حسب نیاز خودتون کد رو تغییر بدید لینک و توضیحات https://wordpress.stackexchange.com/questions/309736/query-multiple-post-type-and-categories کد $args = [ 'post_type' => ['product','post'], 'posts_per_page' => -1, 'fields' => 'ids', 'tax_query' => [ 'relation' => 'OR', [ 'taxonomy' => 'taxonomy_01', 'field' => 'slug', 'terms' => 'category-a', 'include_children' => false, ], [ 'taxonomy' => 'taxonomy_02', 'field' => 'slug', 'terms' => 'category-b', // OR by id //'field' => 'term_id', // default value //'terms' => 2, 'include_children' => false, ], ] ]; $posts_ids = get_posts($args); $total = count($posts_ids); if ($total > 0) { // get random post_ID $rnd = mt_rand(0, $total - 1); $pid = $posts_ids[$rnd]; $my_post = get_post( $pid); // display post if ( !empty($my_post) ) : ?> <article class="promo"> <div class="image"> <?php if ( $my_post->post_type == 'product' ) echo 'Product'; else echo 'Post'; ?> </div> </article> <?php endif; } 1 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری