stevej 1 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام دوستان اون قسمتی که توی فایل پیوست شده دورش خط کشیدم رو چطور میتونم پاک کنم یا تغییر بدم هر کاری میکنم پاک نمیشه تمامی عناوین توی تنظیمات هم تغییر داده اما این سر جاشه لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 چیز پیوست شده ای یافت نشد لینک به ارسال
stevej 1 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 ببخشید ظاهرا توی اپلودش مشکلی پیش اومده بود لینک به ارسال
mehran.bagvand 2 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام اگه از وردپرس استفاده میکنی از وردپرس برگه ها رو انتخاب کن و سربرگ یا عنوان برگه رو باید ویرایش کنی اگه از صفحه html استفاده میکنی خطی که مشخص شده رو ویرایش کن <html lang="fa-IR" dir="rtl"> <head> ###################################### <title>مشکل در عنوان صفحه ورود - مشکلات دیگر - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی</title> ######################### لینک به ارسال
stevej 1 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام من تمام کد قالب روزیر و رو کردم همچین چیزی نداره اصلا. مکل اینجاست این صفحه، صفحه ی ورود وردپرس هست و توی برگه ها نیست! لینک به ارسال
mehran.bagvand 2 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 14 دقیقه قبل، stevej گفته است : سلام من تمام کد قالب روزیر و رو کردم همچین چیزی نداره اصلا. مکل اینجاست این صفحه، صفحه ی ورود وردپرس هست و توی برگه ها نیست! اسکرین بگیر بفرست ببینم از هر چیزی که به نظرت عجیبه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری