zaubel2040 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام قالب آماده با حداقل هزنه میخوام خریداری کنم دارای مشخصات زیر : 1- چند زبانه 2- چند فروشنده 3- فروشگاهی نا محدود 4- دارای سیستم افیلیت 5- قابلیت کسب درآمد از پخش تبلیغات خارجی 6- درگاه ارز دیجیتال با قابلیت تبدیل نرخ به ارز های دیگر بصورت اتومات 7- دارای پشتیبانی و... ممنون میشوم در سریع ترین زمان اعلام بفرمایید. درصورت توانایی طراحی آن ، حدداقل هزینه و زمان اجرا را اعلام فرمایید. حداکثر محلت ارسال مدارک و پیشنهاد قیمت تا تاریخ 3وم اردیبهشت 1398 می باشد. سپاس zaubel2040@gmail.com نقل قول لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 16 ساعت قبل، zaubel2040 گفته است : سلام قالب آماده با حداقل هزنه میخوام خریداری کنم دارای مشخصات زیر : 1- چند زبانه 2- چند فروشنده 3- فروشگاهی نا محدود 4- دارای سیستم افیلیت 5- قابلیت کسب درآمد از پخش تبلیغات خارجی 6- درگاه ارز دیجیتال با قابلیت تبدیل نرخ به ارز های دیگر بصورت اتومات 7- دارای پشتیبانی و... ممنون میشوم در سریع ترین زمان اعلام بفرمایید. درصورت توانایی طراحی آن ، حدداقل هزینه و زمان اجرا را اعلام فرمایید. حداکثر محلت ارسال مدارک و پیشنهاد قیمت تا تاریخ 3وم اردیبهشت 1398 می باشد. سپاس zaubel2040@gmail.com سلام قالب مارکت ام ال ام امکانات خوبی داره و دارای سرعت و امکان خوبی هست اما برای فروشگاه فایل بیشتر استفاده میشه اما میشه سفارشی سازی برای کارهای دیگه هم کرد و درگاه ارز دیجیتال با قابلیت تبدیل نرخ به ارز های دیگر بصورت اتومات با استفاده از افزونه میشه . با تشکر نقل قول لینک به ارسال
zaubel2040 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 خیلی ممنون از راهنمایتون Price conversion تو پلاگین ها سرچ کنم یا کد کلمه دیگه ای داره ؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .