zaubel2040 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام قالب آماده با حداقل هزنه میخوام خریداری کنم دارای مشخصات زیر : 1- چند زبانه 2- چند فروشنده 3- فروشگاهی نا محدود 4- دارای سیستم افیلیت 5- قابلیت کسب درآمد از پخش تبلیغات خارجی 6- درگاه ارز دیجیتال با قابلیت تبدیل نرخ به ارز های دیگر بصورت اتومات 7- دارای پشتیبانی و... ممنون میشوم در سریع ترین زمان اعلام بفرمایید. درصورت توانایی طراحی آن ، حدداقل هزینه و زمان اجرا را اعلام فرمایید. حداکثر محلت ارسال مدارک و پیشنهاد قیمت تا تاریخ 3وم اردیبهشت 1398 می باشد. سپاس zaubel2040@gmail.com لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 16 ساعت قبل، zaubel2040 گفته است : سلام قالب آماده با حداقل هزنه میخوام خریداری کنم دارای مشخصات زیر : 1- چند زبانه 2- چند فروشنده 3- فروشگاهی نا محدود 4- دارای سیستم افیلیت 5- قابلیت کسب درآمد از پخش تبلیغات خارجی 6- درگاه ارز دیجیتال با قابلیت تبدیل نرخ به ارز های دیگر بصورت اتومات 7- دارای پشتیبانی و... ممنون میشوم در سریع ترین زمان اعلام بفرمایید. درصورت توانایی طراحی آن ، حدداقل هزینه و زمان اجرا را اعلام فرمایید. حداکثر محلت ارسال مدارک و پیشنهاد قیمت تا تاریخ 3وم اردیبهشت 1398 می باشد. سپاس zaubel2040@gmail.com سلام قالب مارکت ام ال ام امکانات خوبی داره و دارای سرعت و امکان خوبی هست اما برای فروشگاه فایل بیشتر استفاده میشه اما میشه سفارشی سازی برای کارهای دیگه هم کرد و درگاه ارز دیجیتال با قابلیت تبدیل نرخ به ارز های دیگر بصورت اتومات با استفاده از افزونه میشه . با تشکر لینک به ارسال
zaubel2040 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 خیلی ممنون از راهنمایتون Price conversion تو پلاگین ها سرچ کنم یا کد کلمه دیگه ای داره ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری