saeedth 0 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام می خواستم کد زیر رو دستی حذف کنم البته نوشته داخل کد رو ذکر نکردم <a/> نوشته وجود دارد a> لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 4 ساعت قبل، saeedth گفته است : سلام می خواستم کد زیر رو دستی حذف کنم البته نوشته داخل کد رو ذکر نکردم <a/> نوشته وجود دارد a> سلام سوالاتون نا مفهومه لطفا واضح تر بیان کنید لینک به ارسال
saeedth 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 (ویرایش شده) منظورم این هست که چطور میشه سورس کد صفحات رو دستی ویرایش کرد همون سورس کدهایی که وقتی روی صفحه کلیک راست می کنیم و روی view page source کلیک می کنیم نشان داده می شود ویرایش شده اردیبهشت 99 توسط saeedth لینک به ارسال
kasra.geladiator 72 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در 3 ساعت قبل، saeedth گفته است : منظورم این هست که چطور میشه سورس کد صفحات رو دستی ویرایش کرد همون سورس کدهایی که وقتی روی صفحه کلیک راست می کنیم و روی view page source کلیک می کنیم نشان داده می شود بستگی داره اون متنی ک میگید کجای قالب باشه اگه بالای صفحه س فایل header.php اگه ادامه مطلبه single.php اگ ..... البته توی قالب های مختلف متفاوته لینک به ارسال
saeedth 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 من می خواهم سورس یک صفحه را با استفاده از page_id پیدا کنم و دستی ویرایش کنم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام لطفا سوال جدید رو در تاپیک جدا مطرح کنین لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری