mestermohsen 0 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلاماول تشکر می کنم از شما به خاطر انجمن خیلی خوبتون که مطالب خوبی قرار میدینمن میخواستم یه سایت با ورد پرس طراحی کنم که یه پایگاه داده باشه و بتونه برای مدرسه به کار بره مثلا امکان تعریف دانش آموز معلم ودرس رو داشته باشه نمره ها رو بشه وارد کرد و خیلی کارهای کاربردی دیگر لطفا راهنمایی کنید چه جوری من این سایتو طراحی کنم ایا افزونه یا قالبی هست که بتونم این کارا رو کنم.تشکر میکنم از شما لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 سلامبه انجمن خوش اومدین دوست عزیزبرای ایجاد کاربر خود وردپرس این امکان رو داره. برای ارسال نمرات هم مشا میتونید با افزونه یا بصورت دستی جدول نمرات رو ایجاد و ارسال کنید.اگر موراد رو بصورت جزئی و با توضیح بگید بهتر میشه کمک کرد. 2 لینک به ارسال
__ MOJTABA __ 143 ارسال شده در بهمن 91 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 91 (ویرایش شده) سلاماول تشکر می کنم از شما به خاطر انجمن خیلی خوبتون که مطالب خوبی قرار میدینمن میخواستم یه سایت با ورد پرس طراحی کنم که یه پایگاه داده باشه و بتونه برای مدرسه به کار بره مثلا امکان تعریف دانش آموز معلم ودرس رو داشته باشه نمره ها رو بشه وارد کرد و خیلی کارهای کاربردی دیگر لطفا راهنمایی کنید چه جوری من این سایتو طراحی کنم ایا افزونه یا قالبی هست که بتونم این کارا رو کنم.تشکر میکنم از شماسلاممن خودمم زیاد با افزونه ها آشنا نیستمولی میتونی از اسکریپت نمرا استفاده کنیاز این ادرس http://nomra.ir/ میتونی این اسکریپت رو بگیری و اگه نیاز به راهنمایی داشتی کمکت کنند ویرایش شده بهمن 91 توسط JenGelbert 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری