z.ebbrahimi 0 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 با سلام من یه سایت دارم که ویروسی شده و بالا نمیاد. این خطا رو میده: Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home3/sheikhho/public_html/wp-content/themes/baharestan/index.php on line 1 کسی میتونه راهنمایی یا کمک کنه؟! لینک به ارسال
kasra.geladiator 72 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 5 ساعت قبل، z.ebbrahimi گفته است : با سلام من یه سایت دارم که ویروسی شده و بالا نمیاد. این خطا رو میده: Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home3/sheikhho/public_html/wp-content/themes/baharestan/index.php on line 1 کسی میتونه راهنمایی یا کمک کنه؟! سلام دوست عزیز ویروسی نشده احتمالا دستکاری کد ها کردی فایل index.php قالبت رو ادیت کن خط اول ببین این کد هست یا نه <?php get_header(); ?> اگه نبود اینو بزار خط اول سیو کن لینک به ارسال
Babak_T 346 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 در در 4/13/2020 at 08:58، z.ebbrahimi گفته است : با سلام من یه سایت دارم که ویروسی شده و بالا نمیاد. این خطا رو میده: Fatal error: Call to undefined function get_header() in /home3/sheikhho/public_html/wp-content/themes/baharestan/index.php on line 1 کسی میتونه راهنمایی یا کمک کنه؟! سلام خطای مربوطه ربطی به هک شدن و ویروسی بودن ندارد لطفا فایل های قالب و ورژن پی اچ پی را کنترل فرمایید یاعلی/. لینک به ارسال
alirezamp 0 ارسال شده در اردیبهشت 99 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 99 سلام سایت من ویروسی شده و بالا نمیاد.این پیغام میده https://joinsilverclubbb.com/?p=mvstqmjwmy5gi3bpgeztmoa&sub2=boling5 بهم گفتن ویروس مخرب گرفته برای اینکه installer.php پاک نکردم.کسی میتونه راهنمای کنه سایتو برگردونم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری