pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 با عرض سلام و خسته نباشید. من وقتی از ادیتور وردپرس استفاده می کنم استایل های وردپرس تو صفحه نوشته اعمال نمیشه. مثلا وقتی رنگ متن یا بک گراند پراگراف رو تغییر میدم، این تغییر اعمال نمیشه. لینک به ارسال
kasra.geladiator 72 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در ۱ ساعت قبل، pouyavatani گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید. من وقتی از ادیتور وردپرس استفاده می کنم استایل های وردپرس تو صفحه نوشته اعمال نمیشه. مثلا وقتی رنگ متن یا بک گراند پراگراف رو تغییر میدم، این تغییر اعمال نمیشه. درود از چه ادیتوری استفاده میکنید لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 ادیتور پیشفرض خود وردپرس. ادیتور جدید لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در ۱ ساعت قبل، pouyavatani گفته است : ادیتور پیشفرض خود وردپرس. ادیتور جدید سلام گاهی اوقات بعضی از قالب ها جلوگیری میکنن از استایل شما و استایل خودش رو اعمال میکنه اول با یک قالب دیگه تست کن موضوع رو اگه به نتیجه نرسیدی ادیتور TinyMCE رو امتحان کن انشاالله که حل میشه موفق باشی لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در ۱ ساعت قبل، majidchamran گفته است : سلام گاهی اوقات بعضی از قالب ها جلوگیری میکنن از استایل شما و استایل خودش رو اعمال میکنه اول با یک قالب دیگه تست کن موضوع رو اگه به نتیجه نرسیدی ادیتور TinyMCE رو امتحان کن انشاالله که حل میشه موفق باشی قالب کاستوم هست هیچ استایلی برای ادیتور نداره. لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 42 دقیقه قبل، pouyavatani گفته است : قالب کاستوم هست هیچ استایلی برای ادیتور نداره. ادیتور دیگه ای هم تست کردید ؟ :| لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام احتمالا دلیلش این هست که استایل پوسته داره استایل ویرایشگر رو خنثی میکنه. لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 17 ساعت قبل، Morteza گفته است : سلام احتمالا دلیلش این هست که استایل پوسته داره استایل ویرایشگر رو خنثی میکنه. راه حل چیه؟ با ادیتور کلاسیک هم تست کردم همون مشکل رو داشت. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 با پوسته پیش فرض هم تست بگیرید. لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 8 ساعت قبل، Morteza گفته است : با پوسته پیش فرض هم تست بگیرید. با پوسته پیشفرض درست کار میکنه. لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در در 4/10/2020 at 15:18، majidchamran گفته است : سلام گاهی اوقات بعضی از قالب ها جلوگیری میکنن از استایل شما و استایل خودش رو اعمال میکنه اول با یک قالب دیگه تست کن موضوع رو اگه به نتیجه نرسیدی ادیتور TinyMCE رو امتحان کن انشاالله که حل میشه موفق باشی در در 4/10/2020 at 23:27، Morteza گفته است : سلام احتمالا دلیلش این هست که استایل پوسته داره استایل ویرایشگر رو خنثی میکنه. دقت کن لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 21 ساعت قبل، majidchamran گفته است : دقت کن TinyMCE رو هم امتحان کردم درست نشد. اینکه استایل پوسته استایل ویرایشگر رو خنثی میکنه رو چجوری باید رفع کرد؟ لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 3 ساعت قبل، pouyavatani گفته است : TinyMCE رو هم امتحان کردم درست نشد. اینکه استایل پوسته استایل ویرایشگر رو خنثی میکنه رو چجوری باید رفع کرد؟ با طراح قالبت مشکل رو مطرح کن من قبلا مشکل مشابه شمار رو توی یه برگه خاص داشتم که به صورت دستی استایل خودمو اعمال کردم css لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در در 4/14/2020 at 00:35، majidchamran گفته است : با طراح قالبت مشکل رو مطرح کن من قبلا مشکل مشابه شمار رو توی یه برگه خاص داشتم که به صورت دستی استایل خودمو اعمال کردم css طراح قالب خودم هستم. فایل استایل های ادیتور تو کدوم قسمت قرار داره؟ لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 10 ساعت قبل، pouyavatani گفته است : طراح قالب خودم هستم. فایل استایل های ادیتور تو کدوم قسمت قرار داره؟ من نگفتم که استایل های ادیتور جای خاصی هست که تغییر بدی اگه طراح قالب خودتی باید بدونی که نوشته ها از قالب شما استایل میگیره یا از وردپرس ، چون شما تعیین کردی اینو لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 13 ساعت قبل، majidchamran گفته است : من نگفتم که استایل های ادیتور جای خاصی هست که تغییر بدی اگه طراح قالب خودتی باید بدونی که نوشته ها از قالب شما استایل میگیره یا از وردپرس ، چون شما تعیین کردی اینو چجوری میشه فهمید که نوشته ها از قالب خودم استایل میگیره یا از وردپرس من هیچی تعیین نکردم. لینک به ارسال
shortcut 26 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در 13 ساعت قبل، pouyavatani گفته است : چجوری میشه فهمید که نوشته ها از قالب خودم استایل میگیره یا از وردپرس من هیچی تعیین نکردم. بسته به خودتون داره و معمولا یه فایل style.css در فایل های قالب هست که تنطیمات مختلف رو اونجا تعریف میکنن شما واسه حل مشکلت سایتت رو در قسمت کاربری و نه مدیریت باز کن و به نوشته مورد نظرت برو توی اون صفحه دکمه F12 رو بزن تا بتونی استایل های مورد نظرت رو ببینی و بدونی دقیقا استایل مورد نظرت توی کدوم خط باید تغییر کنه مثلا سایز متن رو میخوای تغییر بدی دکمه های SHIFT + CTRL + C رو میزنی و متن مورد نظرت رو انتخاب میکنی در پایین سمت راست کد های CSS رو می بینی و می تونی استایل مورد نظر خودت رو اعمال کنی ( حالا میخواد اندازه فونت باشه یا هر چیز دیگه ) برای درک بهتر پنجره INSPECT این قسمت رو ببین موفق باشید لینک به ارسال
pouyavatani 1 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام و خسته نباشید دوباره خدمت اساتید محترم. مشکل بنده حل شد و اینجا راه حل رو میگم تا بقیه دوستان هم استفاده کنن. دلیل اعمال نشدن استایل ها این بود که بنده فراموش کرده بودم wp_head رو بین تگ <head> قرار بدم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری