رفتن به مطلب

مشکل در function

farbod

پست های پیشنهاد شده

سلام

قالب رو عوض کردم دوباره خواستم برگزدم رو قالب قبلی کلا وردرپس از گار افتاد مدیریت و صفحات سایت ارورش بهم ایمیل شد رفتم هاست اون خط مدنظر و از function حذف کردم سایت درست شد ولی بالاش ارور مونده

اروری که وردپرس ایمیل کرد:

جزئیات خطا
===================
یک خطا از نوع E_COMPILE_ERROR در خط 545 از پرونده /home/music/public_html/wp-content/themes/PMWP/functions.php رخ داد. پیام خطا: Cannot redeclare getPostViews() (previously declared in /home/pop/public_html/wp-content/themes/PMWP/functions.php:61)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اروری که حذف خط 545 الان بالای سایت ثبت شده:

function to count views. function setPostViews($postID) { $count_key = 'post_views_count'; $count = get_post_meta($postID, $count_key, true); if($count==''){ $count = 0; delete_post_meta($postID, $count_key); add_post_meta($postID, $count_key, '0'); }else{ $count++; update_post_meta($postID, $count_key, $count); } } ?>

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

فایل function اصلی رو هم پیوست کردم

functions.php

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...