OfflineBaz 6 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 با سلام به تمامی دوستان عزیز و ضمن تبریک سال نو میخوام سایتی راه اندازی کنم ولی موندم چی نصب کنم گفتم از شما دوستان راهنمایی بگیرم سایتی که مد نظرم هست هم فروشگاه هم پشتیبانی یعنی مشتری میاد سفارش جنس میده از لیست محصولات و یا میاد ثبت نام میکنه و از گزینه های از پیش تعیین شده رو پر میکنه برای گرفتن سرویس مد نظر و داخل پنلشم میخوام درگاه پرداخت آنلاین بزارم به نظر دوستان با همین وردپرس کارم راه میفته؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام قطعا بهترین انتخاب برای شما وردپرس هست. با ووکامرس فروشگاه تون رو بسازید و به مرور توسعه بدید. برای وردپرس همه چیز هست. 1 لینک به ارسال
OfflineBaz 6 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در در 3/28/2020 at 17:34، SM-Mahdavi گفته است : سلام قطعا بهترین انتخاب برای شما وردپرس هست. با ووکامرس فروشگاه تون رو بسازید و به مرور توسعه بدید. برای وردپرس همه چیز هست. ممنون ازت میشه راهنمایم کنید قالبی شبیه قالب دیجی کالا میخوام طراحی کنم چطور باید شروع کنم ممنون میشم راهنماییم کنید لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 قالب وردپرسی شبیه دیجی کالا وجود داره . به نظرم قالب با گرافیک اختصاصی خودتون طراحی کنید . 1 لینک به ارسال
OfflineBaz 6 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 در در 4/1/2020 at 16:35، نوین ادمین گفته است : قالب وردپرسی شبیه دیجی کالا وجود داره . به نظرم قالب با گرافیک اختصاصی خودتون طراحی کنید . من در حال گذروندن مراحل آموزش هستم از html شروع کردم بعد css بعد هم php اگه امکان داره لینک قالب شبیهشو بهم بدین نگاه کنم همراه با افزونه ها لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 https://dvmen.ir/koae قالب های مختلف بر روی بستر نت هستند با دمو های دیجی کالا شما با جستجو میتونید قالب های بیسیاری پیدا کنید. 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری