محــــــمدرضا 344 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام دوستان یک مشکلی چند ماهی هست که سایتم دچار شده ممنون میشم از دوستانی که با این مشکل روبرو شدن کمک کنند. قضیه از این قراره که بعضی از مطالب سایتم به مرور زمان مخصوصاً اون هایی که پربازدیده به مرور زمان ناقص لود میشن مخصوصاً تصاویرش و کلا اون صفحه به درستی لود نمیشه. حالا باید اون مطلب رو ویرایش کنم و دوباره بروزرسانیش کنم تا این مشکل برای مدتی برطرف بشه و بعد از چند مدت دوباره این طوری میشه. از چی می تونه باشه ممنون میشم کمک کنید. یا علی لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام وقت بخیر مواردی که مشکل دار میشن رو از نظر کد یا وجود خطای اسکریپت هم بررسی کردین؟ لینک به ارسال
محــــــمدرضا 344 ارسال شده در فروردین 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام بزرگوار خیر این موارد رو از کجا باید بررسی کنم. چون هیچ ارور لاگی هم توی cpanel نشون نمیده که این صفحات مشکل دارن لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 99 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 99 سلام مجدد ناقض لود شد میتونه از خطا باشه میتونه مشکل در کَش هم باشه اگر خطا باشه چک کنید که نمایش خطا روی سرورتون فعال هست یا خیر. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری