bayandor 0 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 با احترام، سایت من آخرین بروز رسانی و آپدیت هست. بعد از جابجایی از یه دامین به دامین جدید سایت در ابتدا به خوبی کار میکنه اما بعد از گذشت حدود 10 ساعت، ارور undifined رو php های ووکامرس میگیرم و به غیر از لوگو و کارت، صفحه سفید هست. از قالب clickbuy استفاده میکنم. مشکل مربوط به این قالب هست و پوسته های دیگه مشکلی ندارند. چه ایرادی ممکنه بعد از چند ساعت کار کردن ایجاد بشه؟ ارور ساعت هم دارم و جای ساعت محلی و جهانی با هم جا به جا هست. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 قبل از تغییر دامین در بخش تنظیمات عمومی باید نشانی جدید سایت رو ثبت می کردید الان هم باید از طریق دیتابیس برید داخل جدول wp_options و برای دو ردیف site_url و home_url نشانی جدید را جایگزین کنید لینک به ارسال
bayandor 0 ارسال شده در اسفند 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 (ویرایش شده) بسیار ممنون از پاسخگویی شما. آدرس ها رو در ابتدا تغییر داده بودم و الان هم در دیتابیس هر دو آدرس مطابق دامین جدید هستند. ویرایش شده اسفند 98 توسط bayandor لینک به ارسال
bayandor 0 ارسال شده در اسفند 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 آپدیت جدید این که بعد از گذشت چند ساعت که قالب از کار می افته، تمام امکانات ابزارک و ... حذف میشه و بعد با غیر فعال کردن افزونه lion-them-helper و ووکامرس، بدون تنظیمات css قالب کار میکنه. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 خوب اینکه مربوط به ارور توی افزونتونه باید افزونتون رو تغییر بدید یا بدید براتون ایراد گیری کنند یا موقتا غیر فعالش کنید تا به روزرسانیش از طرف خود افزونه منتشر بشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری