ahmad4u 115 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 سایتم بعد از انتقال سرور دچار مشکل شده و تایتل پست ها بصورت ناخوانا دراومده چه کد php برای درست شدن و دستی وارد کردن تایتل ها استفاده کنم تایتل تغییر یافته استخدام کارشناس اینترنت Ùˆ Ù�ضای مجازی در اصÙ�هان لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 در 21 ساعت قبل، ahmad4u گفته است : سایتم بعد از انتقال سرور دچار مشکل شده و تایتل پست ها بصورت ناخوانا دراومده چه کد php برای درست شدن و دستی وارد کردن تایتل ها استفاده کنم تایتل تغییر یافته استخدام کارشناس اینترنت Ùˆ Ù�ضای مجازی در اصÙ�هان سلام دیتابیس سایتتان را بررسی کنید که فرمت utf-8 باشد 1 لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در اسفند 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 98 collation فیلد post_title جدول post شما احتمالا روی latin1 هست برای رفع این مشکل phpmyadmin را باز کنید، جدول wp_posts را انتخاب کنید و از تب بالا روی Structure کلیک کنید.بعد روی گزینه change مربوط به post_title کلیک کنید سپس در بخش Collation، گزینه utf8_general_ci را انتخاب کنید و نهایتا روی save کلیک کنید. 1 لینک به ارسال
هارون 0 ارسال شده در خرداد 99 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 99 سلام دوست عزیز من هم با همین مشکل روبرو بودم و با راهنمایی شما مشکلم رفع شد. خیلی ممنونم از راهنمایی شما. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری