رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط saeedator
      سلام

      چند روز پیش دیدم روی بعضی از پست ها این خطا ظاهر میشه:

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 659

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 662

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-includes/theme-compat/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 665
          سعی کردم رفعش کنم ولی نتونستم
      یکی از دوستان گفت پیوند یکتا رو بذار روی حالت ساده
      دوباره بذار رو نام نوشته
      گذاشتم
      حالا وقتی میذارم رو نام نوشته پست رو که کلیک میکنی میره رو صفحه اول
      دیتا بیس رو بررسی کردم
      وقتی یه جدول پست دیگه از سایت دیگه ای رو دیتا بیس آپ میکنم درست نمایش میده و پست رو با نامک درست تو نوار آدرس باز میکنه و به صفحه اصلی ارجاع نمیده
      اما جدول خود سایت رو که میذارم باز همهون میشه
      سطر نام نوشته تو دیتابیس رو هم بررسی میکنم همه چیش درسته
      از پلاگین های ریدایرکت هم استفاده کردم
      ولی مشکل حل نشد و پست هایی که ایندکس شده الان وقتی رو لینک گوگلش کلیک میکنی این ارور میاد
      Not Found
      The requested document was not found on this server
      اگر از دوستان کسی میدونه راه حل مشکل رو راهنمایی کنه ممنون میشم
      سپاس فراوان
    • توسط saeidmz
      من نسخه فارسی زیان ووکامرس رو نصب کردم. وقتی میخوام فعالش کنم ارور میده که" شما اجازهٔ دسترسی به این برگه را ندارید."
      سطح دسترسی خودم هم چک کردم....php هم آپدیته... چیکار کنم؟ خیلی ضروریه://///  
    • توسط SNSA
      سلام
      من یک نوجوان ۱۵ ساله هستم که علاقه مند برنامه نویسی و تحصیل در رشته آی تی هستم 
      شاید بگین الآن سنم برای انتخاب رشته کمه و بعدش نظرم عوض میشه ولی من دوساله تصمیمم رو گرفتم و براش تلاش میکنم
      در این راه به مشکل برخوردم از اونجایی که میخوام برای هدفم در المپیاد شرکت کنم نیازمند یادگیری زبان ++c هستم اما علاقه شدیدی به زبان python دارم اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
      بگم که از هرکدوم کمی بلد هستم و الآن گیج شدم
      اگر کسی در المپیاد کامپیوتر شرکت کرده ممکنه کمکم کنه؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام.
      این مشکل اعصاب منو خورد کرده و اصلا نمیدونم چکار کنم. تو گوگل هم چیزی نمیدونم راجبش پیدا کنم.
      هرچی از المان های ویژوال کامپوزر استفاده میکنم تو طراحی برگه ها هیچ کدومش نمایش داده نمیشن. مثلا از المان های "آخرین محصولات" و "محصولات ویژه" که تو دسته ووکامرسن استفاده میکنم نشون داده نمیشن. یا از اسلایدر ها.
      چکار کنم دقیقا؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام دوستان خسته نباشید.
      من به تازگی و با هزار مشکل و بی تجربگی سایت فروشگاهیه وردپرسی زدم. یه مشکل اساسی که در حال حاضر دارم دلاره. بله دلار. متاسفانه الان نوسانات نرخ دلار به انقد زیاده که باعث میشه قیت محصولات سایت من خیلی بالا پایین بشه و منم نمیتونم هر دقیقه بیام قیمتارو دستی بروز کنم. مخصوصا وقتی که محصولام زیاد بشه بعدا. الان میخواستم ببینم که راهی یا افزونه ای هست که بتونم متنی یا نوشته ای رو از سایت دیگر بگیرم و تو سایت خودم بگنجانم؟ من دقیقا میخوام اینکارو کنم:   میخوام یه قیمتی رو از یه سایت مد نظرم بگیره و ضربدره قیمت دلاری که در سایت tjgu.org نوشته شده بکنه، و در قسمت قیمت محصول درج کنه حاصل رو.
       
      واقعا این قضیه مهمه برام. خیلی لطف میکنید جواب بدید.
×
×
  • اضافه کردن...