2raj 31 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 (ویرایش شده) باسلام و عرض ادب دوستان عزیز عذرمیخوام ،میخوام بدونم چطور میشه کلیک راست رو مثل این سایت بست طوری که نشه بازش کرد ،وقتی که میخوای متن هارو بگیری مثل عکس میشن ولی در سورسش میشه متن رو دید. البته من توی سورس صفحه پلاگین code syntax block رو دیدو نصب کردم ولی کارایی نداشت لطفا راهنمایی بفرمائید. سپاس ویرایش شده بهمن 98 توسط 2raj لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 در 11 ساعت قبل، 2raj گفته است : باسلام و عرض ادب دوستان عزیز عذرمیخوام ،میخوام بدونم چطور میشه کلیک راست رو مثل این سایت بست طوری که نشه بازش کرد ،وقتی که میخوای متن هارو بگیری مثل عکس میشن ولی در سورسش میشه متن رو دید. البته من توی سورس صفحه پلاگین code syntax block رو دیدو نصب کردم ولی کارایی نداشت لطفا راهنمایی بفرمائید. سپاس سلام برای اینکار می تونی از افزونه Right click استفاده کنید برای بستن سورس کد ها راحل داره و با کد نویسی 1 لینک به ارسال
2raj 31 ارسال شده در بهمن 98 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 در 6 ساعت قبل، poshenama گفته است : سلام برای اینکار می تونی از افزونه Right click استفاده کنید برای بستن سورس کد ها راحل داره و با کد نویسی سلام و ممنون چطور سورس کدهار وببندم و با چه کدی؟ ممننون میشم راهنمایی بفرمائید لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در بهمن 98 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 98 در 16 ساعت قبل، 2raj گفته است : سلام و ممنون چطور سورس کدهار وببندم و با چه کدی؟ ممننون میشم راهنمایی بفرمائید سلام به طور کامل نمی تونیدسورس ها رو ببندید کدهای وبسایت در سیستم کاربر اجرا میشن اما می تونید با ایفریم این کار رو کنید که توصیه نمیشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری